Extension Cable USB 3.0 male to female Vention CBHBH 2m Black

Vention
Tootekood: CBHBH
  • Pikkus: 2 m
Hind
9.60 €

Vention USB-A pistik USB-A porti kaabel must 2m

Vention CBHBI mudeli kaabel, millel on USB 3.0, pakub muljetavaldavaid andmeedastuskiirus kuni 5Gbps. See tähendab, et kasutajad saavad 1GB faile edastada vaid 5 sekundiga. See muudab filmide, fotode ja suuremate failide edastamise protsessi uskumatult tõhusaks ja kiireks.

Mugav ühendus lauaarvutitega

Kasutades Vention CBHBH mudeli kaablit, ei pea kasutajad enam kummardama, et ühendada kaableid arvuti esipaneeli portidesse või roomama laua alla, et leida tagapaneeli porte. Ventioni kaabel pakub mugavust ja lihtsust, säästes teie aega ja vaeva.

Seadmepordi kaitse

Portidest pistikute pidev ühendamine ja eemaldamine võib põhjustada kahjustusi. Vention CBHBH mudeli kaabel aitab kaitsta teie seadmete porte. Püsivalt kinnitades vähendavad kasutajad seadmete arvutisse või sülearvuti porti ühendamise sagedust, mis pikendab seadmete eluiga ja parandab jõudlust.

Kvaliteetne ehitus

Vention CBHBH mudeli kaabel on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest. See koosneb tinaga kaetud vasktraatidest ja maandustraadi. Need komponendid on ümbritsetud alumiiniumfooliumiga, metallpunutisega ja välise PVC kattega. See konstruktsioon tagab vastupidavuse, häiretele vastupidavuse ja pika kasutusea.

Esteetika ja funktsionaalsus

Funktsionaalsus ei ole ainus oluline aspekt. Vention CBHBH mudeli kaabel, mis on valmistatud elegantse musta värviga, täiendab kindlasti enamikku seadmeid ja arvutiseadeid.

BrändVention
mudelCBHBH
VärvMust
LiidesUSB-A port, USB-A pistik
Nikkelkattega liidesJah
Pikkus2m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
246 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.