Extension Cable USB 3.0 male to female Vention CBHBI 3m Black

Vention
Tootekood: CBHBI
Hind
13.20 €

Vention USB-A kuni USB-A pistikukaabel must 3m

Vention CBHBI mudeli kaabel, mis on varustatud USB 3.0-ga, pakub muljetavaldavaid andmeedastuskiirus 5Gbps. See võimaldab kasutajatel edastada 1GB faile vaid 5 sekundi jooksul, muutes selle äärmiselt tõhusaks ja kiireks protsessiks filmide, fotode ja suuremate failide edastamiseks.

Mugav ühendamine lauaarvutitega

Vention CBHBI mudeli kaabli abil ei pea kasutajad enam kummardama, et ühendada kaableid arvuti esipaneeli portidesse või roomama laua alla, et leida tagapaneeli porte. Ventioni kaabel pakub mugavust ja lihtsust, säästes teie aega ja vaeva.

Seadmepordi kaitse

Portidest pistikute pidev ühendamine ja eemaldamine võib põhjustada kahjustusi. Vention CBHBI mudeli kaabel aitab kaitsta teie seadmete porte. Hoides seda pidevalt ühendatuna, vähendavad kasutajad seadmete ühendamise sagedust arvuti või sülearvuti porti, mis pikendab seadmete eluiga ja parandab jõudlust.

Kvaliteetne konstruktsioon

Vention CBHBI mudeli kaabel on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest. See koosneb tina kaetud vasktraatidest ja maandustraadi. Need elemendid on ümbritsetud alumiiniumfooliumi, metallpunutise ja välise PVC kattega. See konstruktsioon tagab vastupidavuse, häiretele vastupidavuse ja pika kasutusaja.

Esteetika ja funktsionaalsus

Oluline ei ole ainult funktsionaalsus. Vention CBHBI mudeli kaabel, mis on kujundatud elegantse musta värviga, täiendab kindlasti enamikku seadmeid ja arvutikonfiguratsioone.

BrändVention
MudelCBHBI
VärvMust
LiidesUSB-A port, USB-A pistik
Nikkelkattega liidesJah
Pikkus3m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
22 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.