USB 3.0 Male to USB Female OTG Cable Vention CCXHB 0.15m (gray)

Vention
Tootekood: CCXHB
Hind
10.05 €

USB 3.0 C Mees - USB Naine OTG Kaabel 0.15m Vention CCXHB (Hall)

Kas otsite usaldusväärset kaablit, mis muudab teie töö lihtsamaks? Ventioni kaabel on ideaalne valik! See pakub laia ühilduvust ja lisaks suudab see edastada faile kõrge kiirusel! Vaadake, mida veel see teile pakkuda saab. 

Kiire Laadimine ja Andmeedastus

Ventioni kaabel tagab võrreldamatu jõudluse, võimaldades failide edastamist muljetavaldava kiirusel - see suudab edastada 1 GB vaid 5 sekundiga. Kuid see pole veel kõik – tänu sellele saate oma telefoni laadida muretult, pakkudes stabiilset ja ohutut toiteallikat. Mitmete kaitsete ja stabiilse edastuse abil garanteerib see kaabel, et teie signaal edastatakse viivitusteta, muutes selle ideaalseks lahenduseks neile, kes otsivad usaldusväärset tööriista kiireks laadimiseks ja andmeedastuseks.

Laialdane Ühilduvus

Kaabel on ühilduv erinevate seadmetega, nagu tahvelarvutid, sülearvutid, kaasaskantavad mäluseadmed, samuti hiired, klaviatuurid või mängupuldid. Tänu sellele saate ühendada oma lemmik mängupuldi oma telefoniga ja nautida veelgi paremat mängukogemust. Ükskõik, millised seadmed teil on, tagab see kaabel täieliku ühilduvuse ja usaldusväärse ühenduvuse.

TootjaVention
mudelCCXHB
Andmeedastus5Gbps
LiidesUSB 3.0 - USB Naine
Pikkus0.15m
VärvHall
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
113 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.