USB Bluetooth 5.1 adapter for PC, Mcdodo OT-1580 (black)

Mcdodo
Tootekood: OT-1580
Hind
13.20 €

Bluetooth 5.1 USB-adapter PC-le, Mcdodo OT-1580 (must)

Kas teie sülearvuti ei toeta Bluetoothi? Ärge loobuge võimalusest kasutada oma lemmiktraadita seadmeid! Mcdodo OT-1580 USB-adapter võimaldab teil siduda kuni 7 seadet samaaegselt ja paistab silma oma laia ühilduvusega. See pakub kiiret Bluetooth 5.1 ühenduvust ja selle ulatus on kuni 20m. Toode on äärmiselt lihtne kasutada ja ei vaja täiendavate draiverite installimist (Windows 8 ja uuemate versioonide puhul).

Ühenda kuni 7 seadet samaaegselt

Ütle hüvasti piirangutele. Adapter võimaldab teil siduda kuni 7 seadet samaaegselt, nii et te ei pea kasutama täiendavaid USB-porde. Aksessuaar on ühilduv selliste traadita seadmetega nagu näiteks hiir, klaviatuur, kõlarid, kõrvaklapid ja mängu kontrollerid. Selle abil saate ka ühendada oma sülearvuti tahvelarvuti või telefoniga, et mugavalt faile edastada kiirusel kuni 3Mbps.

Bluetooth 5.1

Unustage signaali kvaliteedi probleemid. Adapter kasutab Bluetooth 5.1 tehnoloogiat, mis tagab kiire ja stabiilse edastuse kuni 20m kaugusel. Ei mingeid viivitusi ega ühenduse katkestusi! Seade võimaldab teil nautida ka kõrge kvaliteediga heli. Kõik see tähendab, et saate mugavalt töötada, muusikat kuulata ja isegi dünaamilisi mänge mängida!

Lihtne kasutamine

Seadme kasutamine on äärmiselt lihtne. Kui kasutate Windows 8 või uuemat versiooni, ühendage see lihtsalt oma arvutiga - see on kohe kasutamiseks valmis. Te ei pea aega raiskama täiendavate draiverite installimisele! Veelgi enam, adapter mäletab sellega ühendatud seadmeid ja kui taaskäivitate arvuti, ühendab see need automaatselt. Te ei pea enam sellega tegelema!

Bränd Mcdodo
Mudel OT-1580
Värv Must
Ühendus USB-A
Bluetoothi versioon 5.1
Ulatus Kuni 20m
Max. samaaegselt ühendatud seadmete arv 7
Materjal ABS
Mõõdud 22x17x7.2mm
Kaal 2g
Ühilduvus Windows 7 / 8.1 / 10, Linux
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
973 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.