USB-C 2.0 Male to USB Female OTG Cable Vention CCWHB 0.15m, 2A, Gray

Vention
Tootekood: CCWHB
  • Pikkus: 0.15 m
Hind
5.10 €

USB-C 2.0 Mees USB-A Naine OTG Vention CCWHB 0.15m, Hall

Kas otsite usaldusväärset kaablit, mis muudab teie töö lihtsamaks? Ventioni kaabel on ideaalne valik! See näitab laia ühilduvust ja lisaks suudab see edastada faile kõrge kiirusel kuni 480 Mbps! Vaadake, mida veel see pakkuda suudab. 

Kiire laadimine ja andmeedastus

Ventioni kaabel pakub võrreldamatut jõudlust, võimaldades failide edastamist muljetavaldava kiirusel kuni 480 Mbps. Kuid see ei ole veel kõik – tänu sellele saate laadida oma telefoni murede vabalt, pakkudes sellele stabiilset ja ohutut toiteallikat. Mitmete kaitsete ja stabiilse edastusega tagab see kaabel, et teie signaal edastatakse viivitusteta, muutes selle ideaalseks lahenduseks neile, kes otsivad usaldusväärset tööriista kiireks laadimiseks ja andmeedastuseks.

Laialdane ühilduvus

Kaabel on ühilduv erinevate seadmetega, nagu tahvelarvutid, sülearvutid, kaasaskantavad mäluseadmed, samuti hiired, klaviatuurid või mängupuldid. Tänu sellele saate ühendada oma lemmik mängupuldi oma telefoniga ja nautida veelgi paremat mängukogemust. Ükskõik, millised seadmed teil on, tagab see kaabel täieliku ühilduvuse ja usaldusväärse ühenduvuse.

TootjaVention
mudelCCWHB
Andmeedastus480 Mbps
LiidesUSB-C 2.0 kuni USB-A Naine
Pikkus0.15m
VärvHall
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
54 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.