USB-C 3.1 Male to USB Female OTG Cable Vention CCVBB 0.15m, 2A, Black

Vention
Tootekood: CCVBB
Hind
7.95 €

USB-C 3.1 Mees - USB-A Naine OTG Vention CCVBB 0.15m, Must, PVC

Kas otsite usaldusväärset kaablit, mis hõlbustaks teie tööd? Ventioni kaabel on ideaalne valik! See näitab laia ühilduvust ja mis veelgi parem, see suudab edastada faile kiirusel kuni 5 Gbps! Vaadake, mida veel see pakkuda saab. 

Kiire laadimine ja andmeedastus

Ventioni kaabel pakub ületamatut jõudlust, võimaldades teil edastada faile muljetavaldava kiirusel kuni 5 Gbps. Kuid see ei ole veel kõik – tänu sellele saate ohutult laadida oma telefoni, tagades stabiilse ja turvalise toiteallika. Paljude kaitsemehhanismide ja stabiilse edastamisega garanteerib see kaabel, et teie signaal edastatakse viivitusteta, muutes selle ideaalseks lahenduseks neile, kes otsivad usaldusväärset tööriista kiireks laadimiseks ja andmeedastuseks.

Laialdane ühilduvus

Kaabel on ühilduv erinevate seadmetega, nagu tahvelarvutid, sülearvutid, kaasaskantavad mäluseadmed, samuti hiired, klaviatuurid või mängupuldid. Tänu sellele saate ühendada oma lemmikpuldid oma telefoniga ja nautida veelgi paremat mängukogemust. Ükskõik, millised seadmed teil on, tagab see kaabel täieliku ühilduvuse ja usaldusväärse ühenduvuse.

TootjaVention
MudelCCVBB
Andmeedastus5 Gbps
LiidesUSB-C Mees - USB-A Naine
Pikkus0.15 m
VärvMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
79 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.