Adapter OTG USB 3.0 to USB-C and Micro USB Vention CDIB0

Vention
Tootekood: CDIB0
Hind
8.10 €

USB-C ja Micro USB OTG adapter Vention CDIB0

Esitleme Vention CDIB0 USB-C ja Micro USB OTG adapterit, mis on suurepärane lahendus mobiilseadmete kasutajatele, võimaldades lihtsat ja mugavat erinevate USB-seadmete, nagu hiire või klaviatuuri, ühendamist.

Vention/CDIB0/1

Mitmekesine Ühenduvus

See adapter võimaldab nutitelefonide ühendamist erinevate USB-perifeeriatega. Adapteril on naissoost USB 3.0 pesa ja kaks isasülesannet - Micro USB ja USB-C, pakkudes laialdasi võimalusi erinevate seadmete, sealhulgas nutitelefonide, tahvelarvutite, sülearvutite ja muude seadmete ühendamiseks.

Vention/CDIB0/2

Kõrge Signaali Kvaliteet

Adapteri pistikud on nikeldatud, tagades stabiilse ühenduse ja minimeerides signaalikaotust. Audio ja andmed edastatakse katkestusteta, tagades sujuva ja probleemivaba seadmete kasutamise.

Vention/CDIB0/3

Vastupidav Konstruktsioon

Korpuse materjal on valmistatud polüvinüülkloriidist (PVC), mistõttu on adapter vastupidav ja mehaanilistele kahjustustele vastupidav. Saate olla kindel, et see teenib teid pikka aega. Tänu oma kompaktsetele mõõtmetele (laius 24,8 mm, sügavus 26,6 mm) ja kergele disainile (9 g) on see adapter väga kaasaskantav. Saate selle hõlpsasti taskusse või kotti panna, tagades, et see on alati käeulatuses.

Vention/CDIB0/4
TootjaVention
mudelCDIB0
Pistik 1USB 3.0 Naine
Pistik 2Micro USB, USB Type-C Mees
Pistiku KatmineNikkel
Korpuse MaterjalPolüvinüülkloriid (PVC)
Laius24,8 mm
Sügavus26,6 mm
Kaal9 g
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
139 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.