Adapter 90° HDMI Male to Female Vention AIOB0-2, 4K 60Hz, 2pcs

Vention
Tootekood: AIQB0-2
Hind
8.20 €

Vention AIOB0-2 HDMI nurkadapter, 4K 60Hz (must) 2 tk.

Vention AIOB0 HDMI nurkadapter on innovatiivne tööriist, mis ühendab endas erakordse jõudluse ja mitmekesisuse. See on loodud töötama kahes režiimis, peegeldus ja kahekordne ekraan, võimaldades tõhusat pildihaldust erinevates seadmetes. See toetab eraldusvõimet kuni 4K@60Hz, tagades suurepärase pildikvaliteedi. Selle vastupidavus, oksüdatsioonikindlus ja nurkdisain teevad sellest usaldusväärse ja praktilise lahenduse kõigile. Komplektis on 2 adapterit.

Vention/AIOB0/1

Mõeldud disain

Vention AIOB0 HDMI nurkadapter on väga ühilduv seade, mis töötab tõhusalt erinevate seadmetega, nagu sülearvutid, lauaarvutid ja TV kastid. See on varustatud standardse HDMI pistikuga, mis tagab usaldusväärsed ja tõhusad ühendused. Üks selle toote suurimaid eeliseid on selle vastupidavus ja tugevus, mis tagavad stabiilse andmeedastuse sõltumata tingimustest. Lisaks võimaldab selle nurkdisain seadmete ühendamist isegi raskesti ligipääsetavates kohtades, suurendades selle praktilisust ja mitmekesisust.

Vention/AIOB0/2

Suurepärane kvaliteet

Vention AIOB0 on kaasaegne ja mitmekülgne pildihaldustööriist. Kahekordse ekraani peegeldus- ja kahekordse ekraani töötluse funktsiooniga võimaldab see sama pilti kuvada samaaegselt mitmel seadmel või erinevaid pilte erinevatel ekraanidel. See on ideaalne neile, kes soovivad suurendada oma tootlikkust või parandada oma esituste kvaliteeti. Adapter toetab eraldusvõimet kuni 4K@60Hz, tagades kõrgeima pildikvaliteedi, sõltumata kuvamisest.

Vention/AIOB0/3
TootjaVention
mudelAIOB0
VärvMust
MaterjalPVC
Eraldusvõime4K@60Hz
Mõõtmed29 × 31.6 × 18.5 mm
Ühikute arv2
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
7 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.