Adapter HDMI female to DisplayPort male Vention HFMH0 8K 60HZ (blue)

Vention
Tootekood: HFMH0
  • Pikkus: 0.0011 m
Hind
27.55 €

Vention HFMH0 HDMI Naine - Display Port Mees Adapter 8K (Sinine)

Esitlege maailma erakordse pildikvaliteediga Vention HFMH0 HDMI Naine - Display Port Mees adapteriga, mis toetab eraldusvõimet kuni 8K@60Hz ja 4K@144Hz. See muudab adapteri ideaalseks valikuks mänguhuvilistele, fotograafidele, disaineritele ja videoredaktoritele, kes ootavad kaasahaaravaid ja usaldusväärseid visuaalseid kogemusi.

Integreeritud Ring

Adapter on varustatud sisseehitatud integreeritud ringiga, mis tagab kõrge jõudluse ja stabiilse signaaliedastuse. Kuldplaaditud pistikud on kulumiskindlad, tagades toote pika eluea, ning alumiiniumkatte tõhus jahutus kaitseb seadet ülekuumenemise eest.

Toimimisrežiimid

Adapteri funktsionaalsust täiendab võimalus kasutada mitmeid toimimisrežiime, nagu peegeldus, laiendatud režiim või MST. Need valikud võimaldavad adapterit paindlikult kasutada, olgu plaanis luua üks suur ekraan või töötada mitme monitoriga erineva sisuga.

Hoolitsege oma Graafikakaardi eest

Vention HFMH0 pakub ka 12-bitist värvisügavust ja HDR-i, mis on eriti oluline loovtööstuse spetsialistidele, kes sõltuvad täpsest värvide reprodutseerimisest. Adapteri püsiv ühendamine graafikakaardi naispordiga tähendab, et ei pea muretsema lahti tulemise pärast, mis tuleneb korduvast ühendamisest ja lahtiühendamisest. Valides Vention HFMH0 adapteri, saad mitte ainult kõrge pildikvaliteedi, vaid ka mitmekesisuse, usaldusväärsuse ja stiilse disaini.

Kestvus

Lisaks on adapter erakordselt kompaktne, mõõtmetega 39,5 x 24,3 x 10mm, mistõttu on seda lihtne hoiustada ja transportida. Oranž dekoratiivprint annab tootearendusele ainulaadse iseloomu ning tugev alumiiniumkonstruktsioon tagab vastupidavuse ja usaldusväärsuse.

Pakendi Sisu

Adapter

Bränd Vention
Mudel HFMH0
Pistikud Mees ja Naine HDMI, kuldplaaditud
Eraldusvõime 8K@60Hz/4K@144Hz
Mõõtmed 39,5 x 24,3 x 10mm
Materjal Alumiiniumisulami

Ühenduvus

Pikkus0.0011 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
34 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.