Baseus 2x HDMI 2.0 4K 60Hz Cable, 3D, HDR, 18Gbps, 1m (black)

Baseus
Tootekood: CAKGQ-A01
  • Pikkus: 1 m
Hind
12.30 €

Kvaliteetne 4K HD kaabel

Kaablit kasutatakse video- ja helisignaalide edastamiseks ilma kvaliteedi kadumiseta. Kasutades ainult ühte kaablit heli ja video edastamiseks korraga, vähendatakse kahe erineva multimeedia seadme ühendamiseks vajalike kaablite arvu. Selle abil saate luua oma kodus kinoefekte.

Funktsionaalne ja praktiline

Kaabel võimaldab teil teha ekraanipildi oma sülearvutist või muust seadmest ja edastada pildi suuremale ekraanile. See tagab kõrgeima kvaliteediga pildi ja heli. See sobib ideaalselt mitte ainult kodus, vaid ka tööl, konverentsil või koolis.

4K kvaliteet

Kino pildikvaliteet on nüüd võimalik teie kodus, toetades 4K ja 3D stereo kvaliteeti. Ja HDR kvaliteediga esituse abil saate nautida paremat dünaamilist ulatust ja rohkem detaile. Saage veelgi paremaid eriefekte.

Kaabli kvaliteet

Kaabli kõrge kvaliteet tagab, et te ei pea muretsema kiire kulumise ja vajaduse pärast selle asendamiseks uuega. See on valmistatud materjalidest, mis on vastupidavad väikestele mehaanilistele kahjustustele. Kaabel on varustatud kullatud pistikutega, mis tagavad stabiilse edastussignaali ja muudavad selle pinna oksüdatsiooni ja rooste suhtes vastupidavaks.

60 Hz

60Hz värskendussagedus võimaldab teil täielikult nautida oma filme 60 kaadrit sekundis ja kiiremaid reageerimisaegu mängudes, eriti FPS-is.

TootjaBaseus
TootekoodCAKGQ-A01
Liides2x HDMI 2.0
Toetatud eraldusvõime4K@60Hz
Bandaž18Gbps
HDMI versioon2.0
Kaabli pikkus1 m
VärvMust
MaterjalKullatud pistik

Ühenduvus

Pikkus1 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
1327 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.