Baseus High Definition Series HDMI 2.0 cable, 4K 60Hz, 0.75m (black)

Baseus
Tootekood: WKGQ030101
Hind
10.60 €

HDMI 2.0 Baseus Kõrge Erakordse Seeria 0.75m kaabel

Baseus Kõrge Erakordse Seeria HDMI 2.0 kaabel tagab suurepärase pildikvaliteedi kuni 4K. Täiusliku heli ja video sünkroniseerimise tõttu saate mugavalt vaadata oma lemmikfilme ja -sarju, samas kui uusima HDMI 2.0 standardi kasutamine võimaldab saavutada ribalaiust kuni 18 GB/s. Kaabel toetab ka dünaamilist HDR-i, mis tagab fantastilise pildi selguse ja rikkaliku detaili.

Kõrge pildilahutus

Kõrgeima kvaliteediga pildid on nüüd käeulatuses. Baseus Kõrge Erakordse Seeria kaabel tagab lahutuse kuni 4K 60 Hz juures. See on ühilduv HDMI 2.0-ga ja saate selle sujuvalt ühendada erinevate seadmetega, nagu arvuti, PS 3 sülearvuti, PS 4 või teleri vastuvõtja. Kaabel kuvab pilti 21:9 kuvasuhtega ja pakub kahte režiimi: Duplikaat ja Laienda.

Sa märkad iga detaili

Toode toetab dünaamilist HDR-i, mis tähendab, et see taastab värvid täiuslikult ja pakub veelgi rikkalikumat detailset pilti. Selle kasutamisel saate alati nautida suurepärast kvaliteeti - vaadake oma puhkuse fotosid, korraldage filmiõhtu ja töötage mugavalt suurel ekraanil. Baseus pakub teile pilte, mis rõõmustavad teid kõrge lahutuse, paljude detailide ja loomulike, elavate värvidega.

Loo kodus kino

Mis muud teeb Baseus HDMI kaabli nii heaks filmide vaatamiseks? See tagab täiusliku pildi ja heli sünkroniseerimise. Nii saate veelgi enam sukelduda oma lemmikrežissööri loodud maailma. Korraldage filmiõhtu maraton enda ja oma sõprade jaoks või looge privaatne kodukino, et mugavalt vaadata uusi osi sõltuvust tekitavast sarjast.

See teenib teid kaua

Adapter on vastupidav ja üllatavalt kulumiskindel. Kullatud pistikud on harva kulumise või oksüdeerumise suhtes vastuvõtlikud, seega teenivad nad teid kaua. Vastupidav PVC kudumine kaitseb tina kaetud vaskkaabli juhet, muutes adapteri painutamise ja juhuslike tõmbluste suhtes vastupidavaks. Saate seda edukalt igapäevaselt kasutada, muretsemata selle liiga kiire kahjustamise pärast.

TootjaBaseus
NimiHDMI 2.0 kaabel Baseus Kõrge Erakordse Seeria
mudelWKGQ030101
HDMI standard2.0
VärvMust
Kaabli pikkus0,75 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
125 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.