Baseus High Definition Series HDMI 2.0 cable, 4K 60Hz, 1.5m (black)

Baseus
Tootekood: WKGQ030201
  • Pikkus: 1.5 m
Hind
11.20 €

HDMI 2.0 Baseus Kõrglahutuse Seeria 1.5m kaabel

HDMI 2.0 Baseus Kõrglahutuse Seeria kaabel tagab suurepärase pildikvaliteedi kuni 4K. Tänu audio ja video täiuslikule sünkroniseerimisele saad mugavalt vaadata oma lemmikfilme ja -sarju, samas kui uusima HDMI 2.0 standardi kasutamine võimaldab saavutada ribalaiust kuni 18 GB/s. Kaabel toetab ka dünaamilist HDR-i, mis tagab fantastilise pildiklaruse ja rikkaliku detailide taseme.

Kõrge pildilahutus

Kõrgeima kvaliteediga pildid on nüüd käeulatuses. Baseus Kõrglahutuse Seeria kaabel tagab lahutuse kuni 4K 60 Hz juures. See on ühilduv HDMI 2.0-ga ja saad selle sujuvalt ühendada erinevate seadmetega, nagu arvuti, PS 3 sülearvuti, PS 4 või digiboks. Kaabel kuvab pilti 21:9 kuvasuhtega ja pakub kahte režiimi: Duplikaat ja Laienda.

Sa märkad iga detaili

Toode toetab dünaamilist HDR-i, mis tähendab, et see taastab värvid täiuslikult ja pakub veelgi rikkalikumaid detaile. Kasutades seda, saad alati nautida suurepärast kvaliteeti - vaata oma puhkuse fotosid, korralda filmivaatamise õhtu ja tööta mugavalt suurel ekraanil. Baseus pakub sulle pilte, mis rõõmustavad sind kõrge lahutuse, paljude detailide ja loomulike, elavate värvidega.

Loo kodus kino

Mis muud teeb Baseus HDMI kaabli nii heaks filmide vaatamiseks? See tagab täiusliku pildi ja heli sünkroniseerimise. Nii saad veelgi rohkem sukelduda oma lemmikrežissööri loodud maailma. Korralda filmivaatamise maraton enda ja oma sõprade jaoks või loo privaatne kodukino, et mugavalt vaadata uusi osi sõltuvust tekitavast sarjast.

See teenib kaua

Adapter on vastupidav ja üllatavalt kulumiskindel. Kuldsed pistikud on vähe vastuvõtlikud kulumisele või oksüdatsioonile, seega teenivad need sind kaua. Vastupidav PVC punumine kaitseb tina kaetud vaskkaabli juhet, muutes adapteri paindlikuks ja juhuslike tõmbluste suhtes vastupidavaks. Sa saad seda igapäevaselt edukalt kasutada, muretsemata selle liiga kiire kahjustumise pärast.

TootjaBaseus
NimiHDMI 2.0 kaabel Baseus Kõrglahutuse Seeria
MudelWKGQ030101
HDMI standard2.0
VärvMust
Kaabli pikkus1,5 m

Ühenduvus

Pikkus1.5 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
80 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.