Baseus High Definition Series HDMI Cable, 4K 1m (Black)

Baseus
Tootekood: WKGQ020001
  • Ühendus: HDMI
  • Pikkus: 3 m
Hind
15.80 €

Baseus kõrge eraldusvõimega HDMI kaabel, 4K 1m (must)

Baseus HDMI kaabel tagab hämmastava 4K pildikvaliteedi ning tänu täiuslikule heli ja video sünkroniseerimisele saate mugavalt vaadata oma lemmikfilme ja -sarju. See on väga paindlik ja kasutajatele sobivalt ohutu. Alumiiniumisulamist valmistatud kontaktid ja tugev kaabli kate tagavad kõrge kasutusmugavuse.

Ohutus ja kasutusmugavus

Eriline kaabli kaitse koos grafiidi kattega parandab signaali kvaliteeti ja takistab häireid. Lisaks on see disain täielikult kasutajatele ohutu. Kaabel on paindlik ja pehme, seega saate seda igapäevaselt edukalt kasutada. Te ei pea muretsema ka juhusliku tõmbamise pärast, kuna toode on äärmiselt vastupidav kahjustustele.

Looge oma kodus kino

Mis muud teeb Baseus kaabli filmide vaatamiseks nii heaks? See tagab täiusliku pildi ja heli sünkroniseerimise, nii et saate veelgi rohkem süveneda oma lemmikrežissööri loodud maailma. Korraldage filmimaraton enda ja oma sõprade jaoks või looge privaatne kodukino, et mugavalt vaadata uusi episoode sõltuvust tekitavast sarjast.

Palju võimalusi

Ühendage kaabel oma mängukonsooliga ja nautige veelgi rohkem mängurõõmu! Kas teete esitlust? Kasutage Baseus kõrge eraldusvõimega kaablit ja nautige erakordset kvaliteeti ilma segajateta. Vaadake oma puhkuse fotosid, korraldage filmivaatamise õhtu või töötage mugavalt suurel ekraanil. Baseus pakub teile pilte, mis hämmastavad kõrge eraldusvõime, paljude detailide ja loomulike, elavate värvidega.

3 töörežiimi

Kaabel pakub 3 töörežiimi. Peegeldus on ideaalne piltide edastamiseks väikese ja suure ekraani vahel. Laiendamisega saate esitada teise ekraani suurel ekraanil, samas kui mängurežiim on mõeldud mängukonsoolidele. Valige, mis sobib teile kõige paremini!

BrändBaseus
NimiBaseus kõrge eraldusvõimega HDMI kaabel, 4K 1m
mudelWKGQ020001
VärvMust
Kaabli pikkus1m
Töörežiimid3
Kaal54 g
TöösüsteemidWindows, Apple OS, Linux, Vista

Ühenduvus

ÜhendusHDMI
Pikkus3 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
22 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.