Bi-Direction adapter HDMI Vention, 2-Port HDMI, 4K60Hz

Vention
Tootekood: AFUH0
  • Pikkus: 0.0011 m
Hind
20.35 €

Vention kahepoolne HDMI adapter, 2 HDMI porti, 4K60Hz

Vention kahepoolne HDMI adapter parandab teie kogemust! See on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, seega paistab see silma oma vastupidavuse poolest, ning selle väike ja stiilne disain tagab teie mugavuse. Mis veelgi enam, see adapter garanteerib 4K@60Hz eraldusvõime ja sujuva heli edastamise. Samuti paistab see silma oma kõrge ühilduvuse ja erinevate ühendusskeemide loomise võime poolest.

Vention/AFUH0/1

Suurepärane kvaliteet ja jõudlus

Kahepoolne HDMI adapter, mis on varustatud Plug&Play tehnoloogiaga, tagab kasutusmugavuse ja garanteerib viivituseta ühenduse. Adapter võimaldab samal ajal edastada heli ja video signaale, mis tagab kõrge kvaliteediga heli - ideaalne filmide vaatamiseks, muusika kuulamiseks või mängude mängimiseks. Selged ja detailirohked pildid on tänu 4K@60Hz eraldusvõimele, mis võimaldab nautida kino kvaliteeti, ilma kodust lahkumata.

Vention/AFUH0/2

Mugav kasutada

Kahepoolne HDMI adapter on varustatud väikese ja stiilse disainiga, mis sobib igasse keskkonda. Sisseehitatud toiteindikaator muudab selle tööseisundi jälgimise lihtsaks. Mis veelgi enam, see adapter on vastupidav, ei jäta jälgi ja hajutab soojust hästi, garantii pika toote eluea. Selle seadme sisselülitamine toimub ühe nupuvajutusega, tagades mugavuse ja kasutusmugavuse.

Vention/AFUH0/3

Kõrge ühilduvus

Vention HDMI adapter on mitmekülgne lahendus, mis on ühilduv erinevate seadmetega, nagu arvutid, sülearvutid, projektorid, ekraanid või telerid, samuti PS4/4Pro konsoolid. See paindlik tööriist pakub võimalust luua erinevaid stsenaariume - ühe seadme ühendamine kahe ekraaniga, võimaldades samal ajal kuvada kahes monitoris, või kahe seadme ühendamine ühe ekraaniga, muutes kahe signaaliallika vahel vahetamise lihtsaks. See adapter kohandub teie vajadustega, muutes meedia haldamise lihtsaks.

Vention/AFUH0/4
TootjaVention
mudelAFUH0
Resolutsioon4K@60Hz
Sadamadx 2 HDMI
Materjalalumiiniumisulamist
Mõõtmed46 × 52.2 × 13 mm

Ühenduvus

Pikkus0.0011 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
50 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.