Kabel HDMI 2.1 Vention AANBF, 1m, 8K 60Hz/ 4K 120Hz (czarny)

Vention
Tootekood: AANBF
  • Pikkus: 1 m
Hind
16.25 €

HDMI 2.1 Vention AANBF kaabel, 1m, 8K 60Hz/4K 120Hz (must).

Loo oma kodukino. Ventioni HDMI 2.1 kaabel toetab kõrget 8K resolutsiooni ning tehnoloogiaid nagu HDR, QMS, ALLM ja VVR. See pakub ka suurepärast helikvaliteeti ja suudab töötada erinevates kuvarežiimides. See paistab silma ka oma vastupidavuse poolest - see on varustatud kuldsetega kaablitega ja vastupidava PVC plastkattega, et kaitsta seda kahjustuste eest. Selle lisaväärtus on 48 Gbps ribalaius ja edastusvahemik kuni 10 meetrit.

Imeline pildikvaliteet

8K resolutsiooniga ja 60 Hz värskendussagedusega suudab Ventioni HDMI kaabel edastada detailiderikkaid ja teravaid pilte. Lisaks pakub dünaamiline HDR elavaid ja looduslikke värve ning VVR tehnoloogia võimaldab täiuslikku sünkroniseerimist ja sujuvust. Ära lase ühelgi detailil mööda minna, kui vaatad filme või puhkusereisi fotosid!

Töötleb hästi erinevates rakendustes

Ventioni kaabli abil saad hõlpsasti ühendada näiteks nutikasti teleri või arvuti projektoriga. AANBF mudel toetab ka mitmeid kuvarežiime - see võimaldab sul ekraani dubleerida või laiendada ning on kasulik ka mitme ekraani ühendamisel. Toode paistab silma ka laia ühilduvuse poolest.

Heli kõrgeimal tasemel

Koge unustamatuid hetki, kui vaatad telesarju või mängid mänge. Ventioni kaabel suudab pakkuda kõrgefektiivset heli ja toetab spetsiaalset eARC efekti, nii et kuuled iga detaili. Naudi oma unistuste taset ja saa veelgi rohkem rõõmu oma meelelahutusest!

TootjaVention
MudelAANBF
VärvMust
TüüpHDMI 2.1
Resolutsioon8K@60Hz/4K@120Hz
Toetatud tehnoloogiadStatiline HDR, Dünaamiline HDR, Muutuv värskendussagedus (VRR), Kiire meedia vahetus (QMS), Automaatne madala latentsuse režiim (ALLM)
Ribalaius48 Gbps
MaterjalPVC
Kaabli pikkus1 m

Ühenduvus

Pikkus1 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
132 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.