Kabel HDMI 2.1 Vention AANBH, 2m, 8K 60Hz/ 4K 120Hz (czarny)

Vention
Tootekood: AANBH
  • Pikkus: 2 m
Hind
15.30 €

HDMI 2.1 Vention AANBH 2m 8K kaabel

Loo oma kodukino. Ventioni HDMI 2.1 kaabel toetab kõrget 8K resolutsiooni ning toetab tehnoloogiaid nagu HDR, QMS, ALLM ja VVR. Samuti pakub see suurepärast helikvaliteeti ja suudab töötada erinevates kuvarežiimides. See paistab silma ka oma vastupidavuse poolest - see on varustatud kuldsete ühendustega ja vastupidava PVC plastkattega, et kaitsta seda kahjustuste eest. Selle lisaväärtus on 48 Gbps ribalaius ja edastusulatus kuni 10 meetrit.

Imeline pildikvaliteet

8K resolutsiooni ja 60 Hz värskendussagedusega suudab Ventioni HDMI kaabel edastada detailirohkeid ja teravaid pilte. Lisaks pakub dünaamiline HDR elavaid, loomulikke värve ning VVR tehnoloogia võimaldab täiuslikku sünkroniseerimist ja sujuvust. Ära lase ühelgi detailil sul kaduma minna, kui vaatad filme või puhkusereisi fotosid!

Töötleb hästi erinevates rakendustes

Ventioni kaabli abil saad hõlpsasti ühendada näiteks nutiboksi teleri või arvuti projektoriga. AANBH mudel toetab ka mitmeid kuvarežiime - see võimaldab sul ekraani dubleerida või laiendada ning osutub kasulikuks ka mitme ekraani ühendamisel. Toode eristub ka oma laia ühilduvuse poolest.

Heli kõrgeimal tasemel

Koge unustamatuid hetki, kui vaatad telesarju või mängid mänge. Ventioni kaabel suudab pakkuda kõrgekvaliteedilist heli ja toetab spetsiaalset eARC efekti, nii et kuuled iga detaili selgelt. Naudi oma unistuste immersioonitaset ja saa veelgi rohkem naudingut oma meelelahutusest!

TootjaVention
mudelAANBH
VärvMust
TüüpHDMI 2.1
Resolutsioon8K@60Hz/4K@120Hz
Toetatud tehnoloogiadStatiline HDR, Dünaamiline HDR, Muutuv värskendussagedus (VRR), Kiire meedia vahetus (QMS), Automaatne madala latentsuse režiim (ALLM)
Ribalaius48 Gbps
MaterjalPVC
Kaabli pikkus2 m

Ühenduvus

Pikkus2 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
81 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.