Kabel HDMI 2.1 Vention AAUBH, 2m, 8K 60Hz/ 4K 120Hz (czarny)

Vention
Tootekood: AAUBH
  • Pikkus: 2 m
Hind
17.40 €

Vention AAUBH HDMI 2.1 kaabel, 2m, 8K 60Hz/ 4K 120Hz (must).

Vention AAUBH HDMI kaabel toetab 8K eraldusvõimet ja Hi-Fi heliedastust, nii et saate end tunda nagu kinosaalis oma kodus ja kogeda unustamatuid emotsioone. See eristub ka kõrge kvaliteedi töötluse poolest - vaskkaabel tagab stabiilse edastuse kuni 5 meetri ulatuses, PVC kate ja puuvillane põimik garanteerivad tõhusa kaitse kahjustuste eest ning kullatud pistikud on äärmiselt kulumiskindlad. Toode pakub ka laia ühilduvust.

Ideaalne filmide vaatamiseks ja muuks

See praktiline kaabel toetab 8K eraldusvõimet, 60 Hz värskendussagedust ja 48 Gbps ribalaiust. Seetõttu suudab see kuvada sujuvaid, detailirohkeid pilte. AAUBH mudel pakub ka tuge 3D, eARC, QFT, VRR ja HDR tehnoloogiatele, et saavutada elavad ja teravad värvid. Ventioniga saate nautida ka kvaliteetset Hi-Fi heli - pole vaja osta täiendavaid kaableid.

Palju rakendusi

Kaabel on ühilduv laia valiku seadmetega, mis tähendab, et see sobib suurepäraselt erinevateks rakendusteks. Selle abil saate näiteks ühendada arvuti projektoriga või nutikasti teleriga. Kasutate seda edukalt muuhulgas filmide vaatamisel, puhkusefotode vaatamisel või tööpresentatsioonide andmisel.

TootjaVention
mudelAAUBH
VärvMust
LiidesHDMI 2.1
Eraldusvõime8K@60Hz/4K@120Hz
Toetatud tehnoloogiad3D, Dynaamiline HDR, eARC (täpsem helitagastuskanal), VRR (muutuv värskendussagedus), QFT (kiire kaadrikandmine)
MaterjalPVC
Kaabli pikkus2 m

Ühenduvus

Pikkus2 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
53 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.