Cable HDMI 2.0 Vention AACBF, 4K 60Hz, 1m (black)

Vention
Tootekood: AACBF
  • Pikkus: 1 m
Hind
6.35 €

Vention AACBF 1m HDMI kaabel

Vention HDMI kaabel on mitmekülgne aksessuaar filmide vaatamiseks, mängimiseks ja muuks. See toetab 4K eraldusvõimet ja võimaldab samal ajal edastada videot ja heli. See toob esile rikkalikud detailid ja elavad värvid ning selle lai ühilduvus tagab, et saate seda kasutada paljude seadmetega. Toode on tuntud ka oma kvaliteetse ehituse poolest – PVC kattekiht kaitseb seda kahjustuste eest ning kullatud ühendused on korrosiooni- ja kulumiskindlad.

Koge fantastilisi hetki

4K eraldusvõime ja 60Hz värskendussagedusega kuvatav pilt ekraanil on erakordselt sujuv ja detailne. Vention AACBF HDMI kaabel pakub 18 Gbps ribalaiust ja HDR tehnoloogiat, mis tagab elavad, kaunid värvid. Toode toetab ka 3D kuvamist – nüüd võite tunda end nagu kinos oma kodu mugavuses! Veelgi enam, kuna see suudab edastada nii videot kui ka heli samal ajal, ei pea te ostma lisakaableid.

Lai ühilduvus – mitmekesised rakendused

Kaabel on ühilduv enamikuga populaarsetest seadmetest, nagu sülearvutid, arvutid, nutikastid, TV kastid, mängukonsoolid, telerid, monitorid ja projektorid. See muudab selle mitmekülgseks erinevate rakenduste jaoks. See tuleb kasuks mäng sessions, filmide õhtutel või töö esitlustel – võimalused on tõeliselt ulatuslikud! Lisaks toetab kaabel erinevaid kuvarežiime, sealhulgas ekraani laiendamist ja dubleerimist.

BrändVention
mudelAACBF
VärvMust
TüüpHDMI
Max eraldusvõime4K@60Hz
MaterjalPVC
Kaabli pikkus1m

Ühenduvus

Pikkus1 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
10 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.