Cable HDMI 2.0 Vention AAQBG 1,5m, Angled 270°, 4K 60Hz (black)

Vention
Tootekood: AAQBG
  • Pikkus: 1.5 m
Hind
11.55 €

Vention AAQBG 1.5m HDMI Kaabel, 270° Nurga

Vention AAQBG HDMI kaabel on varustatud 270° nurga all oleva ühendusega, mis võimaldab teil seda mugavalt ühendada isegi kitsastes kohtades. See toetab 4K eraldusvõimet ja paistab silma 3D tehnoloogia toe poolest. Samuti võimaldab see samaaegset heli ja video edastamist. Toode on ühilduv paljude populaarsete seadmetega ja on tuntud oma erakordse vastupidavuse poolest – te ei pea muretsema, et see kiiresti kahjustub.

Hästi Mõeldud Disain

Kas teie teleri taga on ruum otsas? Vention AAQBG kaabel tuleb appi! Selle 270° nurga all olev ühendus tagab, et miski ei ulatu välja, ja te ei pea kaablit liialt painutama, et see õigesse porti ühendada. Toode on samuti väga vastupidav. PVC kate kaitseb seda kahjustuste eest ning kuldse kattega pistikud tagavad suurema vastupidavuse ja häirete suhtes vastupidavuse. Lisaks tagab vaskkattega juhe stabiilse signaali edastamise.

Kogege Kodukino Kvaliteeti

Kaabel toetab 4K eraldusvõimet, pakkudes selget ja detailselt teravat pilti. Nüüd ei jää te filmide vaatamisel või mängude mängimisel millestki ilma! Toode võimaldab ka samaaegset heli ja video edastamist. Selle täiendav eelis on 18 Gbps ribalaius ja HDR tehnoloogia tugi, mis tagab elavad ja erksad värvid.

Laialdane Ühilduvus – Mitmekesised Rakendused

Ärge muretsege ühilduvuse probleemide pärast. Vention kaabliga saate näiteks ühendada arvuti projektoriga või mängukonsooli teleriga. Saadaval on erinevad kuvarežiimid, nagu duplikaat või ekraani laiendamine. Valige usaldusväärsed lahendused ja hüvasti piirangud!

BrändVention
mudelAAQBG
VärvMust
LiidesHDMI 2.0
Max. eraldusvõime4K@60Hz
MaterjalPVC
Kaabli pikkus1.5m

Ühenduvus

Pikkus1.5 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
68 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.