Cable HDMI 2.0 Vention AAQBH 2m, Angled 270°, 4K 60Hz (black)

Vention
Tootekood: AAQBH
  • Pikkus: 2 m
Hind
10.75 €

Vention AAQBH 2m HDMI kaabel, 270° nurga all

Vention AAQBH HDMI kaabel on varustatud 270° nurga all oleva ühendusega, mis võimaldab seda mugavalt ühendada isegi kitsastes kohtades. See toetab 4K resolutsiooni ja paistab silma 3D tehnoloogia toe poolest. Samuti võimaldab see samal ajal edastada nii heli kui ka videot. Toode on ühilduv paljude populaarsete seadmetega ja on tuntud oma erakordse vastupidavuse poolest – te ei pea muretsema, et see kiiresti kahjustub.

Hästi läbimõeldud disain

Kas teie telerite taga on ruum otsas? Vention AAQBH kaabel tuleb appi! Selle 270° nurga all olev ühendus tagab, et miski ei ulatu välja ja te ei pea kaablit liialt painutama, et see õigesse porti ühendada. Toode on samuti väga vastupidav. PVC kate kaitseb seda kahjustuste eest ja kuldse kattega pistikud tagavad suurema vastupidavuse ja häirete taluvuse. Lisaks tagab vaskkattega juhe stabiilse signaali edastamise.

Koge kodukino kvaliteeti

Kaabel toetab 4K resolutsiooni, edastades selge ja detailse pildi. Nüüd ei jää te filmide vaatamisel või mängude mängimisel ühtegi detaili tähelepanuta! Toode võimaldab ka samal ajal edastada heli ja videot. Selle täiendav eelis on 18 Gbps ribalaius ja HDR tehnoloogia tugi, mis tagab elavad ja erksad värvid.

Laialdane ühilduvus – mitmed rakendused

Ühilduvuse probleemide pärast ei pea muretsema. Vention kaabliga saate näiteks ühendada arvuti projektoriga või mängukonsooli teleriga. Saadaval on ka erinevad kuvarežiimid, nagu kopeerimine või ekraani laiendamine. Valige usaldusväärsed lahendused ja hüvasti piirangud!

BrändVention
mudel AAQBH
VärvMust
LiidesHDMI 2.0
Max Resolutsioon4K@60Hz
MaterjalPVC
Kaabli pikkus2m

Ühenduvus

Pikkus2 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
64 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.