Cable HDMI 2.0 Vention AARBG 1,5m, Angle 90°, 4K 60Hz (black)

Vention
Tootekood: AARBG
  • Pikkus: 1.5 m

Vention AARBG 1.5m HDMI Kaabel, 90° Nurga

Vention AARBG HDMI kaabel on varustatud 90° nurga all oleva ühendusega, mis võimaldab seda mugavalt ühendada isegi kitsastes kohtades. See toetab 4K resolutsiooni ja paistab silma 3D tehnoloogia toe poolest. Samuti võimaldab see samal ajal edastada heli ja videot. Toode on ühilduv paljude populaarsete seadmetega ja on tuntud oma erakordse vastupidavuse poolest – te ei pea muretsema, et see kiiresti kahjustub.

Hästi Mõeldud Disain

Kas teil on televiisori taga ruum otsas? Vention AARBG kaabel tuleb appi! Selle 90° nurga all olev ühendus tagab, et miski ei ulatu välja, ja te ei pea kaablit liigset painutama, et see õigesse porti ühendada. Toode on samuti väga vastupidav. PVC kate kaitseb seda kahjustuste eest ning kullatud pistikud tagavad suurema vastupidavuse ja häirete vastu kaitse. Lisaks tagab vaskkaabel stabiilse signaali edastamise.

Kogege Kodukino Kvaliteeti

Kaabel toetab 4K resolutsiooni, pakkudes selget ja detailset pilti. Nüüd ei jää te filmide vaatamisel või mängude mängimisel millestki ilma! Toode võimaldab ka samal ajal heli ja video edastamist. Selle täiendav eelis on 18 Gbps ribalaius ja HDR tehnoloogia tugi, mis tagab elavad ja erksad värvid.

Laialdane Ühilduvus – Mitmed Rakendused

Ärge muretsege ühilduvusprobleemide pärast. Vention kaabliga saate näiteks ühendada arvuti projektoriga või mängukonsooli televiisoriga. Saadaval on ka erinevad kuvarežiimid, nagu dubleerimine või ekraani laiendamine. Valige usaldusväärsed lahendused ja hüvasti piirangud!

BrändVention
MudelAARBG
VärvMust
LiidesHDMI 2.0
Max Resolutsioon4K@60Hz
MaterjalPVC
Kaabli Pikkus1.5m

Ühenduvus

Pikkus1.5 m
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.