Cable HDMI 2.0 Vention AARBI 3m, Angled 90°, 4K 60Hz (black)

Vention
Tootekood: AARBI
  • Pikkus: 3 m
Hind
18.05 €

Vention AARBI 3m HDMI kaabel, 90° nurga all

Vention AARBI HDMI kaabel on varustatud 90° nurga all oleva pistikuga, mis muudab selle mugavaks ühendamiseks isegi kitsastes kohtades. See toetab 4K resolutsiooni ja paistab silma 3D tehnoloogia toe poolest. Samuti võimaldab see samal ajal edastada nii heli kui ka videot. Toode on ühilduv paljude populaarsete seadmetega ja on erakordselt vastupidav - te ei pea muretsema selle kiire kahjustumise pärast.

Hästi läbi mõeldud disain

Kas teil on telerite taga piiratud ruum? Vention AARBI kaabel tuleb kasuks! Selle 90° nurga all olev pistik tagab, et miski ei ulatu välja ja te ei pea kaablit liigse painutamisega õigele portile ühendama. Toode on samuti väga vastupidav. PVC kate kaitseb seda kahjustuste eest ning kuldse kattega pistikud tagavad suurema vastupidavuse ja häirete taluvuse. Lisaks tagab tsingitud vask, millest kaabel on valmistatud, stabiilse signaali edastamise.

Koge kino kvaliteeti

Kaabel toetab 4K resolutsiooni, tagades selge ja detailiderikka pildi. Nüüd ei jää teil filmi või mängu vaatamisel ühtegi detaili märkamata! Toode võimaldab ka samal ajal edastada heli ja videot. Selle lisavõimalused hõlmavad 18 Gbps ribalaiust ja HDR tehnoloogia tuge, mis tagab elavad ja erksad värvid.

Laialdane ühilduvus - palju rakendusi

Ärge muretsege ühilduvuse probleemide pärast. Vention kaabliga saate näiteks ühendada arvuti projektoriga või mängukonsooli teleriga. Saadaval on ka erinevad kuvarežiimid, nagu duplikaat või ekraani laiendamine. Valige tõestatud lahendused ja öelge hüvasti piirangutega!

BrändVention
mudelAARBI
VärvMust
LiidesHDMI 2.0
Max. Resolutsioon4K@60Hz
MaterjalPVC
Kaabli pikkus3m

Ühenduvus

Pikkus3 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
33 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.