Cable 2xDisplay Port 1.4 Vention HCABF 8K 60Hz 1m (black)

Vention
Tootekood: HCABF
Hind
19.10 €

Vention HCABF 2xDisplay Port isane-isane video kaabel, 8K 60Hz, 1m (must)

Kas vajate kaablit, mis võimaldab edastada videot ja heli suurepärases kvaliteedis? Vention pakub kahetasandilist versiooni 1.4 isane Display Port kaablit, mis tagab 32.4 Gbps ribalaiuse, 32-bit/1536KHz heliedastuse ja toetab 8K kvaliteediga videot! See võimaldab kaheastmelist edastust ja toetab mitme ekraani kuvamist. Vention teenib teid kindlasti kaua! Kuldkattega ühendused on vastupidavad oksüdeerumisele ja korduvkasutusele. Kaabel on kogu oma pikkuses tugevdatud ning kaetud spetsiaalse punutisega, nii et see ei sassi ja näitab suuremat vastupidavust tõmbamisele.

Vention/HCABF/1

Fantastiline pildikvaliteet

Kaabel pakub edastuskiirus 32.4 Gbps ja eristub kõrge värskendussagedusega, nii et pilt kuvatakse suurepärases kvaliteedis ja ei jää kinni. See on eriti oluline mängijatele, kes hindavad sujuvat liikumist ekraanil. Mis veelgi enam, kaabel toetab dünaamilist HDR-i, muutes vaadatud pildid veelgi detailsemaks!

Vention/HCABF/2

Veelgi parem heli

Selle kaabliga saate nautida detailset, ruumilist heli. Toode pakub 32-bit/1536KHz edastust, mis tähendab, et kuulete tausthelisid selgelt või suudate oma vastast asukoha järgi jalajälgede helide põhjal tuvastada.

Vention/HCABF/3

Laialdane ühilduvus

Kaabel võimaldab teil mängida 8K kvaliteediga videot ja tagab kõrgetasemelise heliedastuse, kuid toetab ka madalamaid eraldusvõimeid, nii et saate seda kasutada laia valiku seadmetega, nautides häireteta edastust! Kaabel toetab peegeldusrežiimi, kus saate kuvada sama pilti kahel ekraanil. Samuti saate seda kasutada kahe erineva pildi kuvamiseks laiendatud režiimis ning kasutada seda mitme ekraani režiimis.

Vention/HCABF/4

TootjaVention
mudelHCABF
VärvMust
LiidesDP 1.4 isane; kuldkattega
Edastusvõime32.4 Gbps
Värskendussagedus1080P @ 240Hz; 2K @ 165Hz; 4K @ 144Hz; 8K @ 60H
Heli edastus32-bit/1536KHz
Dünaamiline HDRJah
Mitme ekraani kuvamineJah
Kaabli pikkus1m
KaabelVask tina
KatmineTsink sulam
KatmineAlumiiniumfoolium + võrk
PunutisNailonvõrk
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
5 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.