Cable 2xDisplay Port 1.4 Vention HCABG 8K 60Hz 1.5m (black)

Vention
Tootekood: HCABG
Hind
25.30 €

Vention HCABH 2xDisplay Port isane-isane video kaabel, 8K 60Hz, 1,5 m (must)

Kas vajate kaablit, mis võimaldab edastada videot ja heli suurepärases kvaliteedis? Vention pakub kahekordset versiooni 1.4 isase Display Port kaablit, mis tagab 32.4 Gbps ribalaiuse, 32-bit/1536KHz heli edastamise ja toetab 8K kvaliteediga videot! See võimaldab kahepoolset edastust ja toetab mitme ekraani kuvamist. Vention teenib teid kindlasti pikka aega! Kuldkattega pistikud on vastupidavad oksüdatsioonile ja korduvkasutusele. Kaabel on kogu oma pikkuses tugevdatud ning kaetud spetsiaalse punutisega, et see ei sassi ja näitaks suuremat vastupidavust tõmbamisele.

Vention/HCABH/1

Fantastiline pildikvaliteet

Kaabel pakub edastuskiirus 32.4 Gbps ja eristub kõrge värskendussagedusega, nii et pilt kuvatakse suurepärases kvaliteedis ja ei hakka. See on eriti oluline mängijatele, kes hindavad sujuvat liikumist ekraanil. Veelgi enam, kaabel toetab dünaamilist HDR-i, muutes vaadatavad pildid veelgi detailsemaks!

Vention/HCABH/2

Veelgi parem heli

Selle kaabliga saate nautida detailset, ruumilist heli. Toode pakub 32-bit/1536KHz edastust, mis tähendab, et kuulete tausthelisid selgelt või suudate oma vastast tema sammude järgi tuvastada.

Vention/HCABH/3

Laialdane ühilduvus

Kaabel võimaldab teil mängida 8K kvaliteediga videot ja tagab kõrgetasemelise heli edastamise, kuid toetab ka madalamaid eraldusvõimeid, nii et saate seda kasutada laia valiku seadmetega, nautides häireteta edastust! Kaabel toetab peegeldusrežiimi, kus saate kuvada sama pilti kahel ekraanil. Samuti saate seda kasutada kahe erineva pildi kuvamiseks laiendamisrežiimis ja kasutada seda mitme ekraani režiimis.

Vention/HCABH/4

TootjaVention
mudelHCABH
VärvMust
LiidesDP 1.4 isane; kuldkattega
Edastusvõime32.4 Gbps
Värskendussagedus1080P @ 240Hz; 2K @ 165Hz; 4K @ 144Hz; 8K @ 60Hz
Heli edastus32-bit/1536KHz
Dünaamiline HDRJah
Mitme ekraani kuvamineJah
Kaabli pikkus1,5 m
KaabelTinaka vask
KatmineTsink sulam
KatmineAlumiiniumfoolium + võrk
PunutisNailonvõrk
AWG28AWG
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
31 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.