Cable 2xDisplay Port 1.4 Vention HCABI 8K 60Hz 3m (black)

Vention
Tootekood: HCABI
Hind
21.95 €

Vention HCABI 2xDisplay Port isane-isane video kaabel, 8K 60Hz, 3m (must)

Kas vajate kaablit, mis võimaldab edastada videot ja heli suurepärases kvaliteedis? Vention pakub kaht ühes versioonis 1.4 isase Display Port kaablit, mis tagab 32.4 Gbps ribalaiuse, 32-bit/1536KHz heli edastamise ning toetab 8K kvaliteediga videot! See võimaldab kahemõõtmelist edastust ja toetab mitme ekraani kuvamist. Oluline on märkida kaabli vastupidavat konstruktsiooni, mis tagab toote pikaajalise kasutuse. Vention teenib teid kindlasti kaua! Kuldkattega pistikud on vastupidavad oksüdatsioonile ja korduvkasutusele. Kaabel on kogu oma pikkuses tugevdatud ning kaetud spetsiaalse kudumiga, et see ei sassi ja näitaks suuremat vastupidavust tõmbamisele.

Vention/HCABI/1

Fantastiline pildikvaliteet

Kaabel pakub edastuskiirus 32.4 Gbps ja eristub kõrge värskendussagedusega, nii et pilt kuvatakse suurepärases kvaliteedis ja ei hakka. See on eriti oluline mängijatele, kes hindavad sujuvat liikumist ekraanil. Veelgi enam, kaabel toetab dünaamilist HDR-i, muutes vaadatud pildid veelgi detailsemaks!

Vention/HCABI/2

Veelgi parem heli

Selle kaabliga saate nautida detailset, ruumilist heli. Toode pakub 32-bit/1536KHz edastust, mis tähendab, et kuulete tausthelisid selgelt või suudate oma vastast tema sammude järgi tuvastada.

Vention/HCABI/3

Laialdane ühilduvus

Kaabel võimaldab teil mängida 8K kvaliteediga videot ja tagab kõrgetasemelise heli edastamise, kuid toetab ka madalamaid eraldusvõime, nii et saate seda kasutada laia valiku seadmetega, nautides häireteta edastust! Kaabel toetab peegli režiimi, kus saate kuvada sama pilti kahel ekraanil. Samuti saate seda kasutada kahe erineva pildi kuvamiseks Extend režiimis ja kasutada seda mitme ekraani režiimis.

Vention/HCABI/4

TootjaVention
mudelHCABI
VärvMust
LiidesDP 1.4 isane; kuldkattega
Edastusvõime32.4 Gbps
Värskendussagedus1080P @ 240Hz; 2K @ 165Hz; 4K @ 144Hz; 8K @ 60H
Heli edastus32-bit/1536KHz
Dünaamiline HDRJah
Mitme ekraani kuvamineJah
Kaabli pikkus3m
KaabelTina vask
KateTsink sulam
KateAlumiiniumfoolium + võrk
KudumNailonvõrk
AWG28AWG
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
8 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.