DisplayPort 1.4 Cable Vention HCDBH 2m, 8K 60Hz/ 4K 120Hz (black)

Vention
Tootekood: HCDBH
  • Pikkus: 2 m
Hind
18.75 €

Vention HCDBH DisplayPort 1.4 HD 8K 2m Kaabel Must

Tehnoloogilise arengu ajastul võib õige kaabel teie audio-visuaalset kogemust imeliselt täiustada. Tutvustame Vention HCDBH kaablit — innovatsiooni ja usaldusväärsuse kombinatsiooni. See tagab suurepärase pildi ja helikvaliteedi ning pakub samal ajal täiustatud funktsioone laia valiku rakenduste jaoks. Siin on, mis teeb selle ainulaadseks.

Suure ribalaiuse tõttu suurepärane pildikvaliteet

Vention HCDBH kaabel omab muljetavaldavat 32.4 Gbps ribalaiust, mis võimaldab 8K@60Hz video edastamist. Lisaks toetab see 4K@144Hz, 2K@165Hz ja 1080P@240Hz resolutsioone. See teeb sellest suurepärase valiku neile, kes hindavad kristallselgeid pilte ilma viivituseta või moonutusteta. Olgu see professionaalses stuudios või kodukinos, see kaabel vastab kindlasti teie ootustele.

Mitmekesisus ekraani jagamisel

Üks HCDBH kaabli peamisi eeliseid on selle tugi erinevatele ekraani jagamise režiimidele. Kasutaja saab valida režiimide vahel, nagu: peegeldusrežiim, laiendamisrežiim või jagatud ekraani režiim. See võimaldab teil kohandada sisu kuvamise viisi täpselt nii, nagu vajate — olgu need siis esitlusteks, mängimiseks või tööks.

Täiustatud audio-visuaalne tugi

Vention HCDBH kaabel ei paku mitte ainult pildikvaliteeti, vaid ka heli. Dynaamilise HDR-i tugi tagab parema värvide esitlemise ja sügavamad kontrastid ning 32-bitine heli pakub selget ja detailset heli. Lisaks toetab kaabel G-sync & Free sync tehnoloogiaid, muutes selle ideaalseks mängijatele, kes hindavad sujuvat mängukogemust.

Mõeldud disain

Kaabel on valmistatud vastupidavast PVC materjalist, mis tagab selle vastupidavuse igapäevases kasutuses. Klassikaline must värv võimaldab diskreetset integreerimist igasse interjööri. 2-meetrine pikkus on kompromiss funktsionaalsuse ja kasutaja mugavuse vahel, sõltumata sellest, kus te otsustate seda kasutada. Valides Ventioni HCDBH mudeli, investeerite kvaliteeti ja mitmekesisusesse.

TootjaVention
MudelHCDBH
Pikkus2 m
Ribalaius32.4 Gbps
Pilt8K@60Hz/4K@120Hz
MaterjalPVC
VärvMust

Ühenduvus

Pikkus2 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
101 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.