DisplayPorDisplayPort 1.4 Cable Vention HCCBI 3m, 8K 60Hz/ 4K 120Hz (black)t Cable 3m Vention HCCBI (Black)

Vention
Tootekood: HCCBI
  • Pikkus: 3 m
Hind
23.30 €

Vention HCCBI DisplayPort kaabel (3m, must)

Vention DisplayPort kaabel 8K resolutsiooniga on loodud kõrgete värskendussageduste jaoks. See pakub 8K@60Hz/4K@120Hz resolutsiooni, HDR-i laia värvigammaga ja 32,4 Gbps ribalaiust. See võimaldab 3-režiimilist kuvamist ja tagab suurepärase helikvaliteedi, saavutades kõrge immersiooni taseme. Samal ajal on see vastupidav ja immuunne häirete suhtes.

Vention/HCCBI/1

Saavuta oma unistuste immersioon

8K@60Hz/4K@120Hz resolutsiooniga koged uskumatut pilditeravust, mis võimaldab sul süveneda igasse detaili ja nüanssi stseenis. 3D efektid toovad esile võrreldamatu ruumilise kogemuse, tuues värvid tagasi nende loomulikku ilu. Samuti naudid sujuvat liikumist tänu kõrgele 240Hz värskendussagedusele (1080p juures) ja G-sync ning Free sync tehnoloogiatele, mis elimineerivad soovimatud viivitused.

Vention/HCCBI/5

Täiuslik mängijatele

32-bitise helikanali tugi võimaldab sul kuulda iga helidetaili ja saada mängus eeliseid. Olgu tegemist PUGB mängimisega 2K@165Hz, CS:GO või Dota 2 mängimisega 4K@144/120Hz, Vention kaabel tagab stabiilsuse ja kõrge kvaliteedi, et saaksid keskenduda oma lemmikmeelelahutusele. Süvene tegevusse, kui avastad heli ja video täiuslikkuse!

Vention/HCCBI/3

3 kuvarežiimi

Laienda oma seadmete võimalusi Vention kaabliga. See võimaldab kuvada pilti 3 režiimis, muutes selle mitmekülgseks ja sobivaks erinevate rakenduste jaoks. Dual Screen Mirror toe abil on võimalik kuvada identseid pilte kahel monitoril samaaegselt. Dual Screen Extend funktsioon, seevastu, võimaldab sul laiendada oma tööruumi, mis on hindamatu inseneri-, graafika- või finantsrakendustes. Visualiseerimise spetsialistide ja multimeedia entusiastide jaoks võimaldab Multi Split-Screen ATI Eyefinity tehnoloogia edasijõudnud mitme ekraani konfiguratsioone, pakkudes samal ajal 3D kino tasemel pildikvaliteeti. Tasub märkida, et optimaalne jõudlus nõuab ühilduvat graafikakaarti, mis toetab mitme ekraani kasutamist.

Vention/HCCBI/4

TootjaVention
mudelHCCBI
Toetatud resolutsioon8K@60Hz/4K@120Hz
Läbivool32.4 Gbps
MaterjalABS, PVC
AWG30AWG
Pikkus3 m
Värvmust

Ühenduvus

Pikkus3 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
29 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.