DisplayPort 1.2 to HDMI 1.4 Cable 3m Vention HADBI (Black)

Vention
Tootekood: HADBI
  • Pikkus: 3 m
Hind
24.65 €

Vention HADBI DisplayPort-HDMI kaabel (3m, must)

Vention DisplayPort-HDMI kaabel tagab selged 1080p HD (1920 x 1080@60Hz) pildid ja suurepärase audio-video sünkroonimise. Optimeeritud arvuti ühendamiseks HDMI monitori või projektoriga, võimaldab see mitme ekraani laiendamist ning COPY ja EXTENSION režiime. Selle rafineeritud disain tagab kindla ja stabiilse ühenduse kõikides tingimustes.

Vention/HADBI/2

Uus visuaalne kogemus

Kas olete valmis uueks kogemuseks filmide vaatamisel, mängude mängimisel või ettekannete tegemisel? Ventioni kaabel toetab 1080p HD videot (1920 x 1080@60Hz). Seetõttu on iga detail selgelt nähtav, värvid on elavad ja loomulikud ning audio-video sünkroonimine tagab, et iga stseen on sujuv ja selge.

Vention/HADBI/5

Erinevad kuvarežiimid

Valige kaabel, mis on usaldusväärne igas olukorras. Ventioni toode võimaldab mitte ainult standardset ühendust monitori või projektoriga, vaid ka töötada kahes eriti kasulikus režiimis: COPY ja EXTENSION. Esimene võimaldab sisu ühtlast kuvamist mitmel ekraanil, samas kui viimane pakub võimalust töötada erinevatel ekraanidel erineva sisuga, suurendades seeläbi efektiivsust ja paindlikkust.

Vention/HADBI/3

Kestvad ja laialdaselt ühilduvad

Mis veel eristab Ventioni kaablit? Tugev töötlus, mis tagab pika eluiga ja vastupidavuse kahjustustele. Unikaalne disain tagab kindla ja stabiilse ühenduse. Lisaks on toode ühilduv laia valiku seadmetega, mis on varustatud DisplayPort ja HDMI portidega.

Vention/HADBI/4
TootjaVention
mudelHADBI
TüüpDisplayPort-HDMI
Toetatud eraldusvõime1920x1080@60Hz
KuvarežiimidCOPY, EXTENSION
Pikkus3 m
Värvmust

Ühenduvus

Pikkus3 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
32 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.