DVI (24+5) to VGA Cable Vention EACBG 1,5m, 1080P 60Hz (black)

Vention
Tootekood: EACBG
  • Pikkus: 1.5 m
Hind
18.05 €

Vention EACBG DVI (24+5) kuni VGA kaabel (1.5m, must)

Vention DVI (24+5) kuni VGA kaabel tagab erakordse pildimuundamise kvaliteedi 1080p FHD eraldusvõimega, muutes iga detaili selgelt nähtavaks. See sisaldab ferriitmagnetit ja kaht ferriitringi, mis tagab suurepärase kaitse häirete eest. Toode osutub usaldusväärseks mängijatele, kes soovivad ühendada graafikakaarte VGA monitoriga, samuti neile, kes esitavad oma projekte suurtele ekraanidele projektori abil.

Vention/EACBG/1

Rikkalikult detailne pilt

Kristallselge pilt 1080p FHD eraldusvõimega? Vention kaabliga on see võimalik! Selle abil naudite erakordset sügavust ja rikkalikku detaili. Mis veelgi parem, Plug&Play tagab kohese ja probleemivaba ühenduse, elimineerides keerulise seadistamise vajaduse.

Vention/EACBG/3

Rakenduste mitmekesisus

DVI (24+5) kuni VGA kaabel avab ukse laiale rakenduste valikule, rahuldades nii mängijate kui ka kontoritöötajate vajadusi. See võimaldab ühendada DVI liidesega graafikakaardid VGA monitoriga, pakkudes kõrgemat kvaliteeti ja sujuvamaid pilte, et luua kaasahaarav kogemus virtuaalse meelelahutuse maailmas. Toode on samuti hädavajalik esitlustööriist, võimaldades teil ühendada sülearvuti projektoriga muljetavaldavate ja professionaalsete etenduste jaoks suurtele ekraanidele.

Vention/EACBG/2

Häirete suhtes immuunne

Tänu staatilistele ferriitmagnetitele ja kahele ferriitringile on signaali edastamine kaitstud häirete eest ning pilt on alati selge ja stabiilne. Kaabli vastupidav konstruktsioon koos vastupidava ja paindliku PVC korpusega tagab kulumiskindluse ja mehaaniliste kahjustuste vastupidavuse, samas kui see garanteerib pikaajalise töökindluse.

Vention/EACBG/4
TootjaVention
mudelEACBG
TüüpDVI (24+5) kuni VGA
Toetatud eraldusvõime1080p FHD
Pikkus1.5 m
Värvmust

Ühenduvus

Pikkus1.5 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
95 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.