Flat HDMI Cable Vention VAA-B02-L200 2m 4K 60Hz (Black)

Vention
Tootekood: VAA-B02-L200
  • Pikkus: 2 m
Hind
6.95 €

HDMI 2.0 Lame Must Kaabel 2m

Vention VAA-B02-L200 HDMI kaabel on loodud pikaajalise vastupidavuse ja igapäevase kasutuse talumise jaoks. Selle lame konstruktsioon muudab selle paindlikumaks ja venivamaks võrreldes tavaliste kaablitega. PVC kattekiht kaitseb seda veelgi mehaaniliste kahjustuste eest, tagades kasutajatele, et kaabel kestab kaua.

Universaalne Rakendus

Tänu oma mitmekesisele disainile paistab Vention VAA-B02-L200 HDMI kaabel silma erinevates olukordades. Ühel pool saab seda ühendada sülearvutite või mängukonsoolidega ning teisel pool telerite, LCD monitoride või projektoritega. See teeb sellest ideaalse lahenduse inimestele, kes otsivad kaablit, mis rahuldab erinevaid vajadusi ja rakendusi.

Toetab 3D Efekte

Kaasaegne tehnoloogia areneb pidevalt ja Vention HDMI kaabel püsib sammu. See toetab 3D efekte, võimaldades kasutajatel nautida sügavust ja realismi kolmes mõõtmes. Vaadake filme, mängige mänge ja tarbige muud multimeedia sisu 3D kvaliteedis kasutades seda kaablit.

Kõrge Resolutsioon

Pildikvaliteet on HDMI kaabli valimisel oluline tegur. Vention VAA-B02-L200 mudel pakub 4K resolutsiooni 60Hz juures. See mitte ainult ei paku teravamaid ja detailsemaid pilte, vaid ka sujuvamaid visuaale, mis on eriti oluline dünaamiliste stseenide või intensiivsete mängude vaatamisel.

BrändVention
mudelVAA-B02-L200
VärvMust
Pikkus2m
LiidesHDMI 2.0
Resolutsioon4K@60Hz

Ühenduvus

Pikkus2 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
20 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.