Flat HDMI Cable Vention VAA-B02-L300 3m 4K 60Hz (Black)

Vention
Tootekood: VAA-B02-L300
  • Pikkus: 3 m
Hind
10.25 €

HDMI 2.0 Lame Must Kaabel 3m

Vention VAA-B02-L300 HDMI kaabel on loodud vastupidavuse ja igapäevase kasutuse talumise jaoks. Selle lame konstruktsioon muudab selle paindlikumaks ja venitamiskindlamaks kui tavalised kaablid. PVC kattekiht kaitseb seda veelgi mehaaniliste kahjustuste eest, tagades kasutajatele, et kaabel kestab kaua.

Rakenduste Mitmekesisus

Tänu oma mitmekesisele disainile paistab Vention VAA-B02-L300 HDMI kaabel silma erinevates stsenaariumides. Ühe otsa saab ühendada sülearvutite või mängukonsoolidega ning teise otsa telerite, LCD monitoride või projektoritega. See teeb sellest ideaalse lahenduse inimestele, kes otsivad kaablit, mis vastab erinevatele vajadustele ja rakendustele.

Toetab 3D Efekte

Kaasaegne tehnoloogia areneb pidevalt ning Vention HDMI kaabel püsib sammu. See toetab 3D efekte, võimaldades kasutajatel nautida sügavust ja realismi kolmes mõõtmes. Vaadake filme, mängige mänge ja koguge muud multimeedia sisu 3D kvaliteedis, kasutades seda kaablit.

Kõrge Resolutsioon

Pildikvaliteet on HDMI kaabli valimisel oluline aspekt. Vention VAA-B02-L300 mudel pakub 4K resolutsiooni 60Hz juures. See mitte ainult ei tee pilti teravamaks ja detailsemaks, vaid ka sujuvamaks, mis on eriti oluline dünaamiliste stseenide vaatamisel või intensiivse mängimise ajal. 

BrändVention
MudelVAA-B02-L300
VärvMust
Pikkus3m
LiidesHDMI 2.0
Resolutsioon4K@60Hz

Ühenduvus

Pikkus3 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
65 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.