Flat HDMI Cable Vention VAA-B02-L500 5m 4K 60Hz (Black)

Vention
Tootekood: VAA-B02-L500
  • Pikkus: 5 m
Hind
16.45 €

HDMI 2.0 Lame Must Kaabel 5m

Ventioni brändi HDMI kaabel, mudel VAA-B02-L500, on loodud pikaajalise vastupidavuse ja igapäevase kasutuse talumise jaoks. Selle lame konstruktsioon muudab selle painutamise ja venimise suhtes vastupidavamaks võrreldes tavaliste kaablitega. PVC kattekiht pakub täiendavat kaitset mehaaniliste kahjustuste eest, tagades, et kaabel teenib kasutajaid pikka aega.

Universaalne Rakendus

Tänu oma mitmekesisele disainile paistab Vention VAA-B02-L500 HDMI kaabel silma erinevates stsenaariumides. Ühel otsal saab seda ühendada sülearvutite või mängukonsoolidega ning teisel otsal telerite, LCD monitoride või projektoritega. See teeb sellest ideaalse lahenduse neile, kes otsivad kaablit, mis vastab erinevatele vajadustele ja rakendustele.

3D Efektide Tugi

Kaasaegne tehnoloogia areneb pidevalt ning Vention HDMI kaabel püsib ajaga kaasas. See toetab 3D efekte, võimaldades kasutajatel nautida sügavust ja realismi kolmes mõõtmes. Vaadake filme, mängige mänge ja tarbige muud multimeedia sisu 3D kvaliteediga selle kaabli abil.

Kõrge Resolutsioon

Pildi kvaliteet on HDMI kaabli valimisel võtmetähtsusega. Vention VAA-B02-L500 mudel pakub 4K resolutsiooni 60Hz juures. See mitte ainult ei paku teravamaid ja detailsemaid pilte, vaid tagab ka sujuvama visuaali, mis on eriti oluline dünaamiliste stseenide vaatamisel või intensiivse mängimise ajal.

Bränd Vention
mudel VAA-B02-L500
Värv Must
Pikkus 5m
Liides HDMI 2.0
Resolutsioon 4K@60Hz

Ühenduvus

Pikkus5 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
69 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.