DisplayPort 1.4 Cable Vention HCDBF 1m, 8K 60Hz/ 4K 120Hz (black)

Vention
Tootekood: HCDBF
  • Pikkus: 1 m
Hind
10.25 €

Vention HCDBF HD DisplayPort 1.4 8K Kaabel 1m Must

Tehnoloogia arengute ajastul võib õige kaabel imesid teha teie audiovisuaalse kogemuse jaoks. Tutvustame Vention HCDBF kaablit — innovatsiooni ja usaldusväärsuse kombinatsiooni. See tagab suurepärase pildi- ja helikvaliteedi ning pakub edasijõudnud funktsioone laia valiku rakenduste jaoks. Siin on, mis teeb selle eriliseks.

Vention HCDBF Kaabel

Kõrge ribalaius suurepärase pildikvaliteedi jaoks

Vention HCDBF kaabel iseloomustab muljetavaldav ribalaius 32.4 Gbps, mis tähendab, et see suudab edastada 8K@60Hz kvaliteediga pilte. Seetõttu on see suurepärane valik neile, kes hindavad kristallselgeid pilte, ilma viivituste või moonutusteta. Olenemata sellest, kas plaanite seda kasutada professionaalses stuudios või kodukinos, vastab see kaabel kindlasti teie ootustele.

Kõrge ribalaiusega kaabli pilt

Mitmekesisus ekraani jagamisel

Üks HCDBF kaabli peamisi eeliseid on selle toetus erinevatele ekraani jagamise režiimidele. Kasutajad saavad valida selliste režiimide vahel nagu peegeldusrežiim, laiendusrežiim või jagatud ekraani režiim. See võimaldab teil kohandada sisu kuvamist täpselt nii, nagu vajate — olgu selleks esitlused, mängud või töö.

Mitmekesised ekraani jagamise režiimid

Edasijõudnud audiovisuaalne tugi

Vention HCDBF kaabel ei paku mitte ainult pildikvaliteeti, vaid ka heli. Dünaamilise HDR-i tugi tagab parema värvide reprodutseerimise ja sügavamad kontrastid, samas kui 32-bitine heli pakub selget ja detailset heli. Lisaks toetab kaabel G-sync ja Free sync tehnoloogiaid, muutes selle ideaalseks mängijatele, kes hindavad sujuvat mängukogemust.

Edasijõudnud audiovisuaalse toe kaabel

Mõeldud disain

Kaabel on valmistatud vastupidavast PVC materjalist, mis tagab selle vastupidavuse igapäevases kasutuses. Klassikaline must värv sulandub diskreetselt igasse interjööri. 1m pikkus on kompromiss funktsionaalsuse ja kasutusmugavuse vahel, sõltumata sellest, kus otsustate seda kasutada. Valides Ventioni HCDBF mudeli, investeerite kvaliteeti ja mitmekesisusesse.

Mõeldud disainiga kaabel

TootjaVention
MudelHCDBF
Pikkus1 m
Ribalaius32.4 Gbps
Resolutsioon8K@60Hz
MaterjalPVC
VärvMust

Ühenduvus

Pikkus1 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
8 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.