HDMI 2.0 Cable Vention ALHSI, 3m, 4K 60Hz, 30AWG (Blue)

Vention
Tootekood: ALHSI
  • Pikkus: 3 m
Hind
10.90 €

Vention ALHSI 4K HD HDMI kaabel 3m (sinine).

Saage erakordne pildikvaliteet Ventioniga. HDMI kaabel pakub 4K@60 resolutsiooni, mis koos 18 Gbps ribalaiusega tagab sujuva videote edastamise uskumatute värvide sügavuse ja kontrastsuse jaoks. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, on see valmis intensiivseks kasutamiseks ning selle kullatud pistikud tagavad suurepärase signaali kvaliteedi.

Vention/ALHSI/1

Kinoelamus kodus

Nüüd saate nautida kinoefekte, tõusmata oma mugavast toolist! Ventioni kaabel pakub 4K@60 Hz resolutsiooni, muutes iga detaili selgeks ja realistlikuks. 18 Gbps ribalaius tagab sujuva videote edastamise ilma viivituste või häireteta, samuti hämmastava värvi ja kontrastsuse sügavuse. Mis veelgi enam, see toetab ka 3D efekti, võimaldades teil kogeda ainulaadset elamust filme vaadates ja mänge mängides.

Vention/ALHSI/2

Kvaliteetne töötlus

Kaabel kasutab vastupidavat PVC plastikut ja alumiiniumisulamit, mis eristub kõrge kulumiskindlusega. Selle kullatud pistikud tagavad suurepärase signaali kvaliteedi, elimineerides kõik häired ja moonutused. Tänu laiale ühilduvusele saate selle edukalt ühendada teleri, monitori, konsooli või projektoriga.

Vention/ALHSI/3
TootjaVention
VärvSinine
Pikkus3 m
Resolutsioon4K@60 Hz
Ribalaius18 Gbps
MaterjalAlumiiniumisulami + PVC
AWG30

Ühenduvus

Pikkus3 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
11 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.