HDMI 2.1 Cable Vention AANBI, 8K 60Hz/ 4K 120Hz, 3m (black)

Vention
Tootekood: AANBI
Hind
18.55 €

HDMI 2.1 Vention AANBI 3m kaabel (must)

Kas otsite usaldusväärset kaablit, mis töötab erinevates olukordades? Vention HDMI kaabel on teie jaoks ideaalne! See pakub 8K@60Hz resolutsiooniga videot ning laia ühilduvust. Veelgi enam, selle pikkus on 3m, mis teeb selle kasutamise mugavaks.

Vention/AANBI/1

Suurepärane pildikvaliteet ja rohkem

Kui soovite kuvada suurepärast pildikvaliteeti suurel ekraanil, siis Vention HDMI kaabel on teie jaoks ideaalne, kuna see pakub 8K@60Hz resolutsiooni. See muudab värvid dünaamilisemaks ja elavamaks. Veelgi enam, see toetab ka 3D pilditehnoloogiat ja võimaldab teil saada suurepärast pilti tänu oma 12-bitisele värvigamutile. Samuti võimaldab see edastada kvaliteetset heli.

Vention/AANBI/2

Kasutusmugavus

HDMI kaabel näitab kõrget ühilduvuse astet, muutes selle sobivaks erinevates olukordades. See töötab hästi arvuti, nutikasti, teleri, monitori või projektoriga. Lisaks on selle pikkus 3 meetrit, mis muudab selle veelgi mugavamaks kasutada.

Vention/AANBI/3

Erinevad töörežiimid

Kuid see ei ole kõik, mida Vention pakub. HDMI kaabel võib töötada kahekordse ekraani kopeerimisrežiimis, mis kuvab sama pilti mitmel seadmel. See on ideaalne filmide vaatamiseks või mängude mängimiseks. Veelgi enam, teil on ka võimalus kahekordse ekraani laiendamise režiimile, mis võimaldab kuvada 2 erinevat pilti mitmel ekraanil, mis tuleb kasuks töötamisel. Lisaks võimaldab mitme ekraani režiim aeglaselt kuvada mitmeid pilte ühel seadmel. Ventioniga ei ole teil enam piiranguid!

Vention/AANBI/4
TootjaVention
MudelAANBI
VärvMust
Resolutsioon8K@60Hz
Andmeedastus48 Gbps
Pikkus3 m
KatePVC
KaitseAlumiinium + metallpunutis + GND
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
159 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.