HDMI Cable 2.0 Vention AACBL, 4K 60Hz, 10m (black)

Vention
Tootekood: AACBL
Hind
21.90 €

Vention AACBL 4K 60Hz HDMI kaabel, 10m (must)

Kas otsite usaldusväärset kaablit, mis töötab erinevates olukordades? Vention HDMI kaabel on just teile sobiv! See pakub 4K@60Hz resolutsiooniga videot ning laia ühilduvust. Mis veelgi parem, selle pikkus on 10m, mistõttu on seda mugav kasutada.

Vention/AACBL/1

Suurepärane pildikvaliteet

Kui soovite kuvada suurepärast pildikvaliteeti suurel ekraanil, siis Vention HDMI kaabel on just teile sobiv, kuna see pakub 4K@60Hz resolutsiooni. See muudab värvid dünaamilisemaks ja elavamaks. Mis veelgi parem, see toetab ka 3D pilditehnoloogiat, mis pakub laiemat vaadet ja realistlikumat pildikvaliteeti.

Vention/AACBL/2

Suurepärane ühilduvus

HDMI kaabel näitab suurt ühilduvust, mistõttu on see sobilik erinevates olukordades. See töötab hästi sülearvuti, teleri, telerikasti ja isegi PS5/4 või XBOX konsooliga. Seega saate seda hõlpsasti kasutada kodus, kontoris, ärikohtumistel või ekraanide ühendamiseks poes. Lisaks on selle pikkus 10 meetrit, mis teeb selle kasutamise veelgi mugavamaks.

Vention/AACBL/3

Erinevad töörežiimid

Kuid see ei ole veel kõik, mida Vention pakub. HDMI kaabel saab töötada peegeldusrežiimis, mis kuvab sama pilti mitmel seadmel. See on ideaalne filmide vaatamiseks või mängude mängimiseks. Mis veelgi parem, teil on ka võimalus kasutada laiendamisrežiimi, mis võimaldab kuvada 2 erinevat pilti mitmel ekraanil, mis tuleb kasuks töötamisel. Ventioniga ei ole teil enam piiranguid!

Vention/AACBL/4
TootjaVention
mudelAACBL
VärvMust
Resolutsioon4K@60Hz
JuhendCCS
MaterjalPVC
Kaitsealumiinium + GND
Pikkus10 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
19 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.