HDMI to DVI (24+1) Adapter Vention AILB0 (Black)

Vention
Tootekood: AILB0
  • Pikkus: 0.0011 m
Hind
8.20 €

HDMI - DVI adapter Vention AILB0 (must)

Ventioni adapter on oluline komponent, mis võimaldab kvaliteetset ühendust erinevate multimeedia seadmete vahel. See on loodud kasutusmugavust silmas pidades ning kasutab plug&play tehnoloogiat, mis elimineerib vajaduse täiendava tarkvara installimise järele. Selle mitmekülgne ühilduvus muudab selle ideaalseks sülearvutitele, lauaarvutitele ja isegi mängukonsoolidele nagu PS3 ja PS4. See võimas tööriist ühendab tipptasemel tehnoloogia ja kasutusmugavuse.

Vention/AILB0/1

Suurepärane kvaliteet

Ventioni adapter on väga funktsionaalne seade, mis tagab erakordse pildikvaliteedi. 1080P@60Hz resolutsiooni toetusega garanteerib see elavad värvid, muljetavaldava detaili ja kristallselged pildid, muutes selle ideaalseks HD filmide, mängude ja multimeedia esitlusteks. See kasutab TMDS tehnoloogiat efektiivseks andmeedastuseks, tagades veatu signaali edastamise ilma moonutusteta, isegi pikki vahemaid. HDMI-DVI adapter on kompromissitu kombinatsioon kaasaegsest tehnoloogiast ja suurepärasest pildikvaliteedist.

Vention/AILB0/2

Kõrge ühilduvus

Vention on praktiline tööriist, mis on loodud kasutusmugavuse ja kõrge ühilduvuse jaoks. See kasutab Plug&Play tehnoloogiat, mis võimaldab kiiret ja lihtsat ühendamist teie seadmega ilma täiendavate draiverite või tarkvara installimise vajaduseta. Veelgi enam, see universaalne adapter on äärmiselt ühilduv ja suudab töötada erinevate seadmetega, sealhulgas sülearvutite, lauaarvutite ja mängukonsoolidega nagu PlayStation 3 ja 4. Olenemata sellest, kas olete mängur või IT-spetsialist, kohandub HDMI-DVI adapter teie vajadustega, tagades usaldusväärse ja efektiivse ühenduse.

Vention/AILB0/3
TootjaVention
mudelAILB0
VärvMust
Resolutsioon1080P@60Hz
MaterjalPVC
Mõõtmed39.5 × 35 × 16 mm

Ühenduvus

Pikkus0.0011 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
106 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.