HDMI to HDMI Baseus High Definition cable 0.5m, 8K (black)

Baseus
Tootekood: WKGQ040001
Hind
14.85 €

HDMI to HDMI Baseus kõrglahutusega kaabel 0.5m, 8K (must)

Baseus HDMI kaabel tagab suurepärase pildikvaliteedi kuni 8K. Tä thanks to the perfect synchronization of audio and video, you can comfortably watch your favorite movies and series. Viimase HDMI 2.1 standardi kasutamine võimaldas saavutada ribalaiuse kuni 48 GB/s. Toode toetab ka dünaamilist HDR-i, mis tagab fantastilise pildiklaruse ja rikkaliku detaili.

Kõrge pildilahutus

Kõrgeima kvaliteediga pildid on käeulatuses. Baseus kaabel tagab lahutuse kuni 8K. See on ühilduv mitte ainult HDMI 2.1, vaid ka varasemate standarditega. Seega saate seda kasutada mitmel viisil ja ühendada erinevat tüüpi seadmetega probleemideta.

Sa märkad iga detaili

Toode toetab dünaamilist HDR-i, mis tähendab, et see reproduseerib värve ideaalselt ja tagab veelgi rikkalikuma detailiga pildi. Seega, kasutades Baseus kaablit, saate alati nautida suurepärast kvaliteeti. Vaadake oma puhkuse fotosid, korraldage filmivaatamise õhtu või töötage mugavalt suurel ekraanil. Baseus pakub teile pilte, mis muljetavad kõrge lahutuse, paljude detailide ja loomulike, elavate värvidega. Lisaks võimaldab kaabel kuvada erinevaid pilte 2 ekraanil samal ajal või 1 suurel ekraanil ning ühendada mitu ekraani kokku.

Looge oma kodus kinosaal

Mis muud teeb Baseus adapteri nii heaks filmide vaatamiseks? See tagab pildi ja heli täiusliku sünkroniseerimise. Seega saate veelgi sügavamale sukelduda oma lemmikdirektori loodud maailma. Korraldage filmivaatamise maraton endale ja oma sõpradele või looge privaatne kodukino, et mugavalt vaadata uusi episoode sõltuvust tekitavast sarjast.

See teenib teid kaua

Kaabel on üllatavalt kulumiskindel ja vastupidav. Kullatud pistikud on äärmiselt ebatõenäoliselt kulunud või oksüdeeruvad, seega teenivad nad teid suurepäraselt isegi pärast mitmeid kasutusi. Vastupidav nailonist punutis kaitseb samal ajal kaabli tina kaetud vasktraati. See muudab toote painutuskindlaks ja juhuslikest tõmmetest vastupidavaks. Saate seda edukalt kasutada igapäevaselt, kartmata selle kiiret kahjustamist.

TootjaBaseus
MudelWKGQ040001
HDMI standard2.1
Värvmust
Pikkus0.5 m
Ribalaius480 Mbps
Lahutus7680 x 4320 8K HD
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
380 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.