HDMI to HDMI cable Choetech XHH01, 8K, 2m (black)

Choetech
Tootekood: XHH01
Hind
17.15 €

8K HDMI-HDMI kaabel Choetech XHH01

Naudi suurepärast pildikvaliteeti, kui vaatad filme, näitad sõpradele oma puhkuse fotosid või mängid mänge. Choetech XHH01 HDMI-HDMI kaabel toetab 8K 60Hz resolutsiooni ja pakub kuni 48Gbps ribalaiust. See paistab silma ka laia ühilduvuse ja Dynamic HDR, 3D ja Quick Media Switching toe poolest. Toode pakub ka mitmeid kuvarežiime (Peegeldamine, Laiendamine, Mäng) ja on äärmiselt vastupidav.

Suurepärane pildikvaliteet

XHH01 abil tagad unistuste tasemel kaasahaaravuse ja näed iga detaili. Kaabel võimaldab kuvada 8K 60 Hz pilte ning on ühilduv ka 4K 120Hz, 2K 144Hz ja muude resolutsioonidega. Veelgi enam, Dynamic HDR tagab elavad, loomulikud värvid ning 48Gbps ribalaius tagab kiire ja stabiilse signaali edastamise. Kõik see pakub sulle unustamatut kogemust filmide vaatamisel või mängimisel.

Lisamugavused

Kaabel toetab tehnoloogiaid nagu Muutuv värskendussagedus (VRR), Kiire kaadrivedu (QFT), Kiire meedia vahetus (QMS) ja Automaatne madala latentsusega režiim (ALLM). Seetõttu tagab see uskumatult sujuva ja madala latentsuse. See tähendab, et see töötab suurepäraselt isegi äärmiselt dünaamilise mängimise ajal. XHH01 pakub ka 3D tuge - nüüd tunned oma toas end nagu kinosaalis!

Laialdane ühilduvus

See funktsionaalne kaabel sobib suurepäraselt paljude rakenduste jaoks. XHH01 iseloomustab lai ühilduvus - see töötab suurepäraselt enamikuga seadmetest, millel on HDMI-pordid. Näiteks töötab see probleemideta Samsungi ja LG teleritega, XBOX või PlayStation konsoolidega, samuti arvutite, sülearvutite, projektorite, monitoride ja Blu-ray mängijatega.

Mõeldud disain

Panusta kõrgeimale kvaliteedile ja saa kaabel, mis teenib sind hästi aastaid. XHH01 mudel on varustatud nailonist punutisega, mis kaitseb seda kahjustuste eest. See on ka painutamise ja tõmbamise suhtes vastupidav. Veelgi enam, kullatud pistikud on uskumatult vastupidavad ja tagavad kiire, usaldusväärse edastamise. Need on samuti äärmiselt madala kulumise tundlikkusega.

Karbis

HDMI-HDMI kaabelKasutusjuhend
BrändChoetech
mudelXHH01
TüüpHDMI-HDMI
Resolutsioon8K / 60Hz, 4K / 120Hz, 2K / 144Hz
Toetatud resolutsioonid8K 60Hz / 30Hz, 4K 144Hz / 60Hz / 30Hz, 1440p 165Hz / 120Hz, 1080p 240Hz, 720p
Max edastuskiirus48Gbps
HDMI standardHDMI 2.1
MaterjalTsink sulam + nailon punutis
Pikkus2 m
ÜhilduvusSamsungi teler, LG teler, Fire TV, Roku Stick mängija, XBOX One / 360 / Series X, PlayStation 5, PlayStation 3, PlayStation 4, Blu-ray mängija, projektor, arvuti, sülearvuti, monitor jne.
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
184 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.