HDMI to VGA adapter Mcdodo CA-7770, 2m (black)

Mcdodo
Tootekood: CA-7770
  • Pikkus: 2 m
Hind
27.20 €

HDMI to VGA adapter Mcdodo CA-7770, 2m (must)

Kas soovite vaadata filme suurel ekraanil? Või näidata oma professionaalsust tööl esitlust tehes? Mcdodo HDMI to VGA adapter võimaldab teil muuta oma kodu kinoks, nautida mängudes täielikku immersiooni ja avada palju võimalusi! Teid rõõmustab 1920 x 1080 p video ja mitmed esitlusrežiimid. Veelgi enam, tänu sellele, et kaabli pikkus on 2 meetrit, saate vabalt ühendada valitud seadmed.

Ühendage valitud seadmed

Mcdodo adapter on laialdaselt ühilduv, nii et saate seda kasutada paljude populaarsete seadmetega. Ühendate HDMI pistiku sülearvutite, PS3, Mi Boxi, Apple TV3 ja MediaQ M310-ga. Ja VGA pesa on ühilduv telerite, monitoride ja projektoritega. Ütle hüvasti piirangutele ja naudi Mcdodo toote pakutavaid võimalusi!

Nautige erinevaid režiime

Rõõmustage 1920 x 1080 p pildiga kuni 3 erinevas režiimis! Sama ekraani režiim võimaldab teil kuvada väikese ekraani pilti suurel ekraanil. Jagatud ekraan võimaldab kuvada erinevat pilti väikese ja suure ekraani peal samal ajal. Viimane režiim - Multi-screen splicing - saavutab kinoliku efekti, kuvades pilte mitmelt monitorilt ühel suurel ekraanil. Saate hõlpsasti ühendada oma PS4 või Switch suurele ekraanile ja nautida täielikku immersiooni oma lemmikmängudes!

Kindel konstruktsioon

Mcdodo toode on valmistatud vastupidavatest materjalidest, seega on see kahjustuste suhtes vastupidav, tugev ja teenib teid kaua. Pistikud on kaetud 24K kullaga. Adapter tagab usaldusväärse ja stabiilse edastuse. Veelgi enam, tänu oma mitmekihilisele kaitsele on selle kasutamine täiesti ohutu.

Tootja Mcdodo
mudel CA-7770
Pistik HDMI
Pesa VGA
Ühilduvus HDMI: arvutid, sülearvutid, PS4, Apple TV, meedia mängijad; VGA: telerid, monitorid, projektorid
Resolutsioon HD 1920 x 1080 p (max).
Pikkus 2 m
Materjal Alumiiniumisulamid + nailon
Värv Must

Ühenduvus

Pikkus2 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
158 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.