HP 4K High-Speed HDMI to HDMI cable, 1m (black)

HP
Tootekood: DHC-HD01-01M
Hind
8.90 €

HP 4K Kiirus HDMI-HDMI kaabel, 1m (must)

Loo oma kodukino ja koge unustamatuid emotsioone oma järgmistel filmivaatamiste õhtutel. HP HDMI kaabel pakub kvaliteetset 4K pilti ja tagab suurepärase heli ja video sünkroniseerimise. Samuti paistab ta silma 18 Gbps ribalaiusega ja stabiilse, kiire edastamisega ilma viivitusteta. Lisaks on see väga vastupidav ja kahjustustele vastupidav.

Fantastiline Pildikvaliteet

HP-ga ei jää sul ükski detail nägemata. DHC-HD01-01M kaabel võimaldab sul kuvada rikkalikult detailseid 4K pilte ja toetab 3D-d. Samuti tagab see täiusliku video ja heli sünkroniseerimise - sul ei ole vaja seadeid käsitsi kohandada! Kõik see pakub sulle hämmastavaid kogemusi filmide või sarjade vaatamisel - nüüd tunned end nagu kinosaalis oma kodus.

Täiendatud Konstruktsioon

Tänu kvaliteetsete kaablite ja mitmekihilise varjestuse kasutamisele paistab HP kaabel silma muljetavaldava häirekindlusega. Nii saad nautida kiiret ja usaldusväärset signaali edastamist - ilma vilkuvate piltideta ja viivitusteta. Lisaks tagavad kullatud pistikud veelgi stabiilsema edastamise ja on korrosioonikindlad.

Laialdane Ühilduvus

Ära muretse ühilduvusprobleemide pärast. HP kaabel töötab probleemideta enamiku populaarsete seadmetega, nagu arvutid, sülearvutid või mängukonsoolid. Sa saad neid edukalt ühendada teleri, monitori või projektoriga - võimalused on tõeliselt ulatuslikud.

TootjaHP
mudelDHC-HD01-01M
VärvMust
TüüpHDMI 2.0
Resolutsioon4K / 60 Hz
RibalaiusKuni 18 Gbps
PistikudKullatud
KaabelPuhas vask
Pikkus1m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
40 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.