HP HDMI to HDMI 4K High-Speed cable, 3m (black)

HP
Tootekood: DHC-HD01-03M
Hind
16.25 €

HP HDMI-HDMI 4K Kiiruskaabel, 3m (must)

Looge oma kodukino ja nautige unustamatuid emotsioone järgmiste seansside ajal. HP HDMI kaabel tagab kvaliteetse 4K pildi ja tagab suurepärase heli ja video sünkroniseerimise. Samuti paistab silma 18 Gbps ribalaiusega ja stabiilse, kiire edastamisega ilma viivitusteta. Lisaks on see väga vastupidav ja kahjustustele vastupidav.

Fantastiline Pildikvaliteet

HP-ga ei jää ükski detail märkamatuks. DHC-HD01-03M kaabel võimaldab kuvada rikkalikult detailseid 4K pilte ja toetab 3D-d. See tagab ka täiusliku video ja heli sünkroniseerimise - te ei pea seadeid käsitsi kohandama! Kõik see pakub teile hämmastavaid elamusi filmide või sarjade vaatamisel - nüüd tunnete end nagu kinosaalis oma kodus.

Täiendav Konstruktsioon

Tänu kvaliteetsete kaablite ja mitmekihilise varjestuse kasutamisele paistab HP kaabel silma muljetavaldava vastupidavusega häiretele. Nii et saate nautida kiiret ja usaldusväärset signaali edastamist - ilma vilkuvate piltideta ja viivitusteta. Lisaks tagavad kuldse kattega pistikud veelgi stabiilsema edastamise ja on korrosioonikindlad.

Laialdane Ühilduvus

Ühilduvuse probleemide pärast ei pea muretsema. HP kaabel töötab probleemideta enamiku populaarsete seadmetega, nagu arvutid, sülearvutid või mängukonsoolid. Saate neid edukalt ühendada teleri, monitori või projektoriga - võimalused on tõeliselt ulatuslikud.

TootjaHP
mudel DHC-HD01-03M
VärvMust
TüüpHDMI 2.0
Resolutsioon4K / 60 Hz
RibalaiusKuni 18 Gbps
PistikudKuldkattega
KaabelPuhas vask
Pikkus3m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
47 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.