USB-C to DisplayPort 1.4 Cable Vention CGYBG, 1,5m, 8K 60Hz/4K 120Hz (black)

Vention
Tootekood: CGYBG
  • Pikkus: 1.5 m
Hind
21.65 €

USB-C to DisplayPort 8K HD 1.5m Kaabel Vention CGYBG (Must)

Kas otsite usaldusväärset DisplayPort kaablit? Valige Vention! See tagab suurepärase pildikvaliteedi ja stabiilse edastuse. Lisaks näitab see laia ühilduvust. Vaadake, mida Vention teile pakkuda saab!

Suurepärane Pildikvaliteet

Suurepärane pildikvaliteet on üks Vention kaabli kõige olulisemaid omadusi. Tänu oma võimele edastada pilti 8K/60Hz eraldusvõimes, tagab see erakordselt elava ja realistliku visuaalse kogemuse. Saate vaevata kuvada esitlust sülearvutist suurele ekraanile, muutes selle ideaalseks ärikohtumiste ja multimeedia esitlusteks. Lisaks tagab sisseehitatud kiip stabiilse pildi edastuse, elimineerides häired ja garanteerides suurepärase kvaliteedi kuvatud materjalis.

Laialdane Ühilduvus

Vention kaabel on ühilduv mitte ainult tuntud kaubamärkide sülearvutitega, vaid töötab ka suurepäraselt monitoride, telerite ja projektoritega. See tähendab, et saate seda kasutada erinevates stsenaariumites, nii tööl kui ka meelelahutuseks. Lisaks on see mitmekülgne kaabel ühilduv erinevate operatsioonisüsteemidega, sealhulgas Mac OS ja Windows 10/8/7/XP, võimaldades seda sujuvalt ühendada paljude erinevate seadmetega, tagades sujuva ja usaldusväärse suhtluse igas olukorras.

TootjaVention
mudel CGYBG
Eraldusvõime8 K/60 Hz
Pikkus1.5 m
Ühilduvad süsteemidMac OS, Windows 10/8/7/XP

Ühenduvus

Pikkus1.5 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.