USB-C to DisplayPort 1.4 Cable Vention CGYBH, 2m, 8K 60Hz/4K 120Hz (black)

Vention
Tootekood: CGYBH
  • Pikkus: 2 m
Hind
22.90 €

USB-C to DisplayPort 8K HD 2m Vention CGYBH Must

Otsid usaldusväärset DisplayPort kaablit? Vali Vention kaabel! See tagab suurepärase pildikvaliteedi ja stabiilse edastuse. Veelgi enam, see näitab laia ühilduvust. Vaata, mida Vention sulle pakkuda saab!

Vention/CEYBD/1

Suurepärane pildikvaliteet

Suurepärane pildikvaliteet on üks Vention kaabli kõige olulisemaid omadusi. Tänu oma võimele edastada pilte 8K/60Hz eraldusvõimega, võimaldab see erakordselt elavaid ja realistlikke visuaalseid kogemusi. Selle abil saad hõlpsasti kuvada esitlusi oma sülearvutist suurel ekraanil, muutes selle ideaalseks ärikohtumiste ja multimeedia esituste jaoks. Lisaks tagab sisseehitatud kiip stabiilse pildi edastuse, elimineerides häired ja tagades kuvatud materjali suurepärase kvaliteedi.

Vention/CEYBD/1

Laialdane ühilduvus

Vention kaabel on ühilduv mitte ainult tuntud kaubamärkide sülearvutitega, vaid töötab ka suurepäraselt monitoride, televiisorite ja projektoritega. See tähendab, et saad seda kasutada erinevates stsenaariumides, nii tööks kui ka meelelahutuseks. Lisaks on see mitmekülgne kaabel ühilduv erinevate operatsioonisüsteemidega, sealhulgas Mac OS ja Windows 10/8/7/XP, mis tähendab, et saad selle vaevata ühendada paljude erinevate seadmetega, tagades sujuva ja usaldusväärse suhtluse igas olukorras.

Vention/CEYBD/1

TootjaVention
mudelCGYBH
Kaabli pikkus2 m
Pilt8 K/60 Hz
Ühilduvad süsteemidMac OS, Windows 10/8/7/XP

Ühenduvus

Pikkus2 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
16 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.