USB-C do HDMI 2.0 Cable Vention CRBBG 1,5m, 4K 60Hz (black)

Vention
Tootekood: CRBBG
Hind
21.80 €

Vention CRBBG USB-C HDMI kaabel (must, 1.5m)

Vention USB-C HDMI kaabel pakub erakordset video- ja helikvaliteeti. See toetab HDCP 2.2 protokolli, võimaldades edastada HDCP krüpteeritud videosisu populaarsetelt platvormidelt. Nii saad nautida oma lemmikfilme ja telesarju 4K@60Hz kvaliteedis ning kogeda 4K UHD detailide rikkust ja 3D efekte. See toetab kahte töörežiimi - Peegeldamine ja Laiendamine, ning on mugav kasutada tänu Plug&Play-le.

Vention/CRBBG/1

Mitmekesisus

Filmiõhtu, pärastlõuna lemmikmängudega või kiire päev kontoris - Vention kaabel osutub usaldusväärseks igas olukorras. Selle abil saad ühendada oma sülearvuti teleriga ja nautida laiemat ekraanivaadet, näha rohkem detaile ja saada rohkem naudingut oma mängudest. Lisaks on heli ja video ideaalselt sünkroonitud, mis tagab erakordse kogemuse. Toode on samuti ideaalne kaugtegevusteks ja võimaldab ühendada oma tahvelarvuti suuremale ekraanile, vähendades silmade pinget. See toetab ka kahte režiimi - Peegeldamine ja Laiendamine, nii et saad kohandada selle toimimist vastavalt oma hetke vajadustele.

Vention/CRBBG/6

Vastupidav ja usaldusväärne

Tänu Plug & Play-le ei ole vaja installida täiendavaid draivereid, mis suurendab kasutajakogemust. Kaabel on varustatud nutika kiibiga, millel on kõrge jõudlus ja madal energiatarve, mis tagab stabiilse pildiedastuse ilma viivitusteta. Toode on valmistatud vastupidavatest materjalidest, mis tõlgendub vastupidavusse. Selle pikkus on 1.5m. See on samuti laialdaselt ühilduv ja toetab seadmeid, millel on USB 3.1 Gen2 ja uuemad pordid.

Vention/CRBBG/3
TootjaVention
mudelCRBBG
TüüpUSB-C HDMI
Resolutsioon4K@60Hz
HDCP tugiHDCP 2.2
TöörežiimidPeegeldamine ja Laiendamine
ÜhilduvusSeadmed, millel on USB-C, USB 3.1 Gen2 ja uuemad pordid
MuudPlug & Play tugi
Pikkus1.5 m
Värvmust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
15 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.