USB-C to HDMI cable Choetech CH0019, 1.8m (black)

Choetech
Tootekood: CH0019
Hind
23.30 €

USB-C to HDMI kaabel

Choetech kaabel pakub 4K Ultra HD@60Hz resolutsiooni, nii et saate vaadata fotosid või videoid kõrge kvaliteediga oma teleris või monitoris. See paistab silma laia ühilduvuse poolest - sobib erinevate brändide nutitelefonide ja sülearvutitega. Veelgi enam, plug&play tagab kaabli kiire ja lihtsa ühendamise seadmega, ilma et oleks vaja installida täiendavat tarkvara või draiverit.

Kvaliteetne pilt

CH0019 tagab muljetavaldava kuvakvaliteedi 4K Ultra HD resolutsioonis, nii et saate nautida kristallselget ja detailiderikka pilti. Looge kodukino oma elutoas ja vaadake Netflixi filme suurel ekraanil kõrgeimas kvaliteedis!

Universaalne ühilduvus

Toode töötab enamikuga seadmetest, mis on varustatud USB-C pordiga ja toetab Thunderbolt 3. See on ühilduv teiste seas Samsungi nutitelefonide, MacBookide ja sülearvutitega. Saate kaabli hõlpsasti ühendada oma teleri, monitori või projektoriga. Nii et saate vaadata oma Samsung S9 Plusi videoid suurel ekraanil hämmastava kvaliteediga - miski ei piira teid!

Kestev disain

Kaabel eristub hoolikalt läbi mõeldud disaini poolest, nii et võite olla kindel, et see teenib teid kaua. See on korrosioonikindel ja viib elektrit suurepäraselt, tänu oma 24K kullatud ühendusele. HDMI pistiku libisemisvastased omadused muudavad kaabli ühendamise ja lahtiühendamise lihtsaks.

mudel CH0019
HDMI 4K Ultra HD@60Hz HD
Värv Must
Pikkus 1.8 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
11 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.