VGA Adapter Female to Female Vention DDGB0 1080p 60Hz (black)

Vention
Tootekood: DDGB0
  • Pikkus: 0.0011 m
Hind
4.85 €

VGA adapter Vention DDGB0 (must)

Tänu Ventioni VGA adapterile saad nautida suurepärast pildikvaliteeti 1080p@60Hz resolutsiooniga ja seeläbi kogeda ainulaadset visuaalset elamust. Toode on laialdaselt ühilduv, häirete suhtes immuunne ja toetab Plug&Play funktsiooni, mis suurendab kasutusmugavust.

Vention/DDGB0/1

Kõrge resolutsioon

Resolutsioon 1080p@60Hz tagab erakordse pildikvaliteedi. See võimaldab sul näha kõige väiksemaid detaile ja nautida filmide vaatamist, mängimist või esitlustest veelgi enam.

Vention/DDGB0/2

Plug&Play

Ventioni adapteri kasutamiseks ei ole vaja keerulisi seadistusi. Plug&Play toe abil tuleb see lihtsalt ühendada ühilduva seadmega. Kõik sinu mugavuse nimel!

Vention/DDGB0/3

Laialdane ühilduvus

Ventioni adapter on ühilduv erinevate seadmetega, nagu lauaarvutid, sülearvutid, monitorid, telerid ja projektorid. Nii saad seda vabalt kombineerida erineva varustusega.

Vention/DDGB0/4

Kvaliteetne töötlus

Vali adapter, mis ei peta sind mingis olukorras. Ventioni toote kullatud ühendused tagavad suurepärase signaali juhtivuse ja on korrosioonikindlad. Muuhulgas on kaabel valmistatud keskkonnasõbralikust PVC materjalist, mis eristub oma kõrge vastupidavusega. Seetõttu teenib see sind kaua!

Vention/DDGB0/5
TootjaVention
MudelDDGB0
Tüüpnaine VGA naine VGA
Toetatud resolutsioon1080p@60Hz
MaterjalPVC
Värvmust

Ühenduvus

Pikkus0.0011 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.