VGA(3+6) Cable with Ferrite Cores Vention DAEBI 3m, 1080P 60Hz (Black)

Vention
Tootekood: DAEBI
  • Pikkus: 3 m
Hind
14.20 €

Vention DAEBI ferriittüdi VGA(3+6) isane-isase kaabel (3m, must)

Korraldage oma kodukino. Vention VGA (3+6) kaabel tagab suurepärase 1080p HD pildikvaliteedi ja on laialdaselt ühilduv. See toetab 2 kuverežiimi ja tagab stabiilse, kiire signaaliedastuse. Selle pikkus on 3 meetrit.

Vention/DAEBI/2

Kõrge pildikvaliteet

Naudi 1080p pilti ja hinda detailide rikkust, kui vaatad oma lemmikfilme suurelt ekraanilt. Vention kaabel võimaldab sul vaadata pilti 2 režiimis. Esimene on kahekordne ekraan peegeldusrežiim, mis sünkroniseerib ühe pildi kuvamise kahel ekraanil - ideaalne esitlusteks või sisu jagamiseks. Teine on kahekordne ekraan laiendusrežiim, mis võimaldab igal ekraanil kuvada erinevat sisu.

Vention/DAEBI/3

Laialdane ühilduvus

Vention kaabel on ühilduv laia valiku seadmetega, sealhulgas sülearvutite, meedia mängijate, telerite, monitoride ja projektoritega. Seega saad seda kasutada kodus, ülikoolis või tööl - võimalusi on tõeliselt palju!

Vention/DAEBI/4

Hoolikas disain

Kaabli konstruktsioon on hoolikalt kavandatud, et tagada mitte ainult suurepärane pildikvaliteet, vaid ka stabiilne signaal. Kahekordsed ferriittuuma elimineerivad häired ja puhta vaske kasutamine tagab pika kaabli eluiga. Lisaks suurendavad kuldse kattega ühendused signaali juhtivust ja korrosioonikindlust. Seega teenib toode teid usaldusväärselt pikka aega.

Vention/DAEBI/7
TootjaVention
mudelDAEBI
Toetatud eraldusvõime1920x1080p
KuvarežiimidKahekordne ekraan peegeldusrežiim, Kahekordne ekraan laiendusrežiim
Pikkus3 m
Värvmust

Ühenduvus

Pikkus3 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
15 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.