HDMI switch 9 sisse / 1 välja, IR ja RS-232, 3840x2160@30Hz

Lindy
Tootekood: LIN38330
Hind
448.80 €
Kuumakse
13.09 € / kuumakse alates
Ühendab 9 HDMI-sisendit ja vaatab ühte HDMI-kuvarisse
Toetab kuni 3840x2160@30Hz 4:4:4 8bit resolutsiooni
Lihtne ümberlülitamine surunupu, IR-puldi või RS-232 kaudu
Sujuv ümberlülitamine allikate vahel
2-aastane garantii
 
HDMI Multi-view lülitid on professionaalsed lahendused ühe või mitme HDMI sisu allika kuvamiseks ühel ekraanil.
 
Lindy HDMI 4K30 Multi-view Switch on suure jõudlusega lahendus ühe või mitme HDMI-allika seadme vahel lülitamiseks ja väljundiks ühele HDMI-ekraanile või projektorile. Lisaks tavapärasele ümberlülitamisele kuni 9 seadme vahel saab sisu vaadata kõigist ühendatud seadmetest erinevates paigutustes kuvaril, mis on ideaalne mitmesuguste stsenaariumide jaoks.
 
Need stsenaariumid hõlmavad kahe allikaseadme ühendamist jagatud ekraani paigutusega, mis on kasulikud väikese ulatusega CCTV või jaemüügipoodide sisu toetamiseks, kuni 9 sisendi ühendamiseni liiklusjärelevalve või teleringhäälingu kasutamiseks.
 
 
Toetatakse kuni 4K UHD 3840x2160@30Hz lahutusvõimet, mis tagab optimaalse vaatamiskogemuse üksikasjalikes digitaalsetes märgistus-, turva- või ringhäälinguseadmetes.
 
Üleminekut saab kasutaja hõlpsasti juhtida peaseadme nupu abil või IR-puldi abil, mis võimaldab ka vaevata vahetada paigutusrežiimide vahel. Lüliti võimaldab ka väljundresolutsiooni skaleerimist, et tagada ühtlane pildikvaliteet seadistuses, samuti sõltumatut heli lülitamist ühendatud HDMI-seadmetest, mis sobib suurepäraselt muusika või alternatiivsete kommentaaride lisamiseks eraldi HDMI-allikast pärit videosisu juurde. Mõlemat funktsiooni saab hõlpsasti juhtida ka IR-puldi abil. RS-232 jadaüleslülitust saab kasutada ka PC-ühenduse kaudu juhtimiseks.
 
Õmblusteta ümberlülitamine tagab, et ühenduste vahel vaheldumisel ei ole peaaegu mingeid katkestusi, mis tähendab, et vaatajal ei jää midagi vahele, kui ta jälgib otseülekandeid spordiülekannete või uudiste pealkirju.
 
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
28 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.