Baseus Ethernet RJ45, 10Gbps, 3m network cable (black)

Baseus
Tootekood: WKJS010401
Hind
11.95 €

Baseus Ethernet RJ45 võrgukaabel, 10Gbps, 3m (must)

Surfige internetis takistusteta! Baseus Ethernet RJ45 abil on teie ühendus kiire ja stabiilne. Ülekande kiirus on 10000Mbps, mis võimaldab teil teha videokõnesid või videokonverentse probleemideta. Kaabel on äärmiselt paindlik, nii et saate seda asetada erinevatesse nurkadesse. Samal ajal on paksendatud kaablituumadel kaitse soovimatute häirete eest.

Kiire ja probleemivaba ülekande

Baseus Ethernet RJ45 abil muutub teie töö veelgi kiiremaks! See võimaldab teil alla laadida 1250MB vaid 1 sekundi jooksul kiirusel kuni 10000Mbps. Saate videokonverentse pidada või filme vaadata ilma kvaliteedi kadumise või soovimatute häireteta probleemideta.

Hoolikalt läbimõeldud disain

Kaabel on äärmiselt paindlik ja piisavalt lame, et saaksite seda vabalt kerida ja hoida. RJ45 Ethernet on kulumiskindel ja vastupidav. Pistiku küljes on paindlik klamber, mis muudab lahtiühendamise vähem vaevavaks.

Erinevad stsenaariumid, sama kiirus

Kaabel tagab järjepideva ülekande erinevates stsenaariumides. Nautige katkematut internetimängimist, tagage kiire ja stabiilne ülekande kontoris ning vaadake filme ilma soovimatute häireteta.

BrändBaseus
NimiBaseus Ethernet RJ45 võrgukaabel
Pikkus3 m
VärvMust
MaterjalPVC
Kanalikapasiteet600 MHz
Andmeedastuskiirus10000Mbps
Liides2x Ethernet RJ45
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
91 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.